FitnessFirst

Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy, luomu, 1 l

Special Price 14,95 €

norm. 17,90 €

Ei varastossa

Luomutuotettu, kylmäpuristettu kookosöljy sekä ulkoiseen käyttöön että sisäisesti nautittavaksi.

Kuvaus

Kookosöljy on tuotettu erityisen hellävaraisesti ja huolella alhaisessa lämpötilassa, hitaasti puristaen. Kookosöljymme on valmistettu käyttämällä ainoastaan tuoretta kookospähkinän lihaa. Kookosöljymme on puhdas luonnontuote, sitä ei ole puhdistettu väristä, hajustettu, kovetettu (hydrogenoitu) eikä valkaistu, eikä sen valmistuksessa ole käytetty kemikaaleja tai korkeaa lämpötilaa. Siksi sen väri, maku ja tuoksu voivat hivenen vaihdella.

Kookosöljy on monikäyttöinen rasva, joka on myös erinomainen maitoallergikoille ja erikoisruokavalioihin. Kookosöljy nesteytyy n. 25 asteessa ja jähmettyy kylmässä: se soveltuu hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan sekä on herkullista myös sellaisenaan nautittuna. Kookoksen palamislämpötila on hyvin korkea, joten sitä voi hyvin käyttää myös paistorasvana.

Kookosöljy on myös erittäin tehokasta ihonhoidossa: Öljystä voi valmistaa hiusnaamion, sitä voi käyttää kosteusvoiteena, hierontaöljynä sekä aurinkosuojana tai hoitamaan auringon vaurioittamaa ihoa.

FitnessFist -tuotesarja käy tarkan laadunvalvonnan läpi, jossa varmistetaan, että tuote on viljelty luontoa kunnioittaen eikä torjunta- tai lisäaineita käytetä viljelyn missään vaiheessa korkean laadun varmistamiseksi.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

FitnessFirst
1 kg
Filippiinit
Energiaa/Energi: 900 kcal Rasvaa/Fett: 100 g -josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 100g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 0g -josta sokereita/varav sockerater: 0g Proteiinia/Protein: 0g Kuitua/Kostfiber: 0g Suolaa/Salt: 0g
Kylmäpuristettu kookosöljy/Kallpressad kokosnötolja

Liittyvät tuotteet