Foodin

Tiibetin gojimarja, 10 kg

290,00 €

Ei varastossa

Tutkitusti laadukas Tiibetin gojimarja

Kuvaus

Tiibetin gojimarjat kasvavat Qinghai Plateau -alueella Tiibetin vuoristoilla yli 3000 m korkeudessa. Viileä ja kolea kasvuilmasto antaa Tiibetin gojimarjoille uniikin makunsa: Ne ovat hieman makeampia kuin muualla Kiinassa kasvatetut goji-marjat. Marjojen keräys aloitetaan elokuussa ja viimeinen sato korjataan helmikuun lopussa. Kypsät marjat kuivataan bambumattojen päällä runsaassa Tiibetin auringossa, joka lisää niiden kaliumpitoisuutta.

Tiibetin gojimarjat ovat puhtaita syrjäisen ja korkean kasvuympäristönsä vuoksi, lähistöllä ei ole saastuttavaa teollisuutta ja ilma on raikasta. Korkeiden lämpötilavaihtelujen vuoksi niissä on korkeampi polysakkaripitoisuus, jonka vuoksi ne ovatkin erittäin arvostettuja kiinalaisessa lääketieteessä.

Gojimarjat ovat yksi maailman ravinnerikkaimmista marjoista. Ne sisältävät noin 21 eri mineraalia sekä runsaasti C-vitamiinia. Gojimarjat sisältävät 18 aminohappoa sekä A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja. Gojimarjoissa on myös hyvin runsaasti antioksidantteja, kuten karotenoideja ja flavonoideja. Goji sisältää mm. beetakaroteenia enemmän kuin porkkana.

Gojimarjat sopivat erinomaisesti smoothieen, leivontaan, omiin evässekoituksiin tai naposteltavaksi sellaisenaan. Voit halutessasi liottaa gojit pehmeän pulleiksi ennen käyttöä ja käyttää liotusveden smoothieen.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Raaka
10 kg
Tiibet (Kiina)
Tiibetin gojimarja