Foodin

Koivusokeri, 750 g

17,50 €

Ei varastossa

Helli hampaitasi ja makuhermojasi!

Kuvaus

Koivusokeri on makeuttajien aatelia suoraan Suomen luonnosta ollen täysin luonnollinen makeutusaine. Se maistuu riittävän makealle ja sopii sen vuoksi erinomaisesti kaikkeen makeuttamiseen. Koivusokerin sisältämä xylitoli edistää hampaiden terveyttä ja sen glykeeminen indeksi on vain 7 eli se kohottaa verensokeria hyvin hitaasti.

Koivusokeri on loistava korvike tavan sokerille ja sitä voi käyttää “tavallisen” sokerin tavoin sillä se on niin makeudeltaan kuin rakenteeltaankin samankaltaista. Koivusokeri kestää kuumentamisen ja sopii siten hyvin leivontaan. Xylitolin hammasterveyttä edistäviä vaikutukset ovat lähes kaikille tuttuja ja tutkimusten mukaan parhaat vaikutukset saadaan nauttimalla 5-10 g säännöllisesti päivittäin. Sitä voi antaa pienille lapsille jo ennen hampaiden puhkeamista.

Saattaa aiheuttaa laksatiivisia oireita.

Lisätietoa

Foodin
0.78 kg
Suomi
Ravintosisältö/100g Energiaa 1000 kJ/240 kcal Proteiinia 0 g Hiilihydraatteja 100 g - joista sokereita 0 g - joista sokerialkoholeja 100 g Rasvaa 0 g - joista tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g Ravintokuitua 0 g Suola 0 g
Kotimainen koivusokeri