Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset
Kuvaus
Hernekasveihin kuuluvat punaiset linssit ovat hyvä kasviperäisen proteiinin ja ravintokuidun lähde. Maultaan punaiset linssit ovat mietoja ja sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon. Kokeile osana keittoja, muhennoksia ja kasvispihvejä.
Valmistus: Keittoaika 15-20 minuuttia. Mittaa 1 osa linssejä ja 2 osaa vettä. Huuhtele ennen keittämistä kylmässä vedessä, ei tarvitse liottaa.
Valmistus: Keittoaika 15-20 minuuttia. Mittaa 1 osa linssejä ja 2 osaa vettä. Huuhtele ennen keittämistä kylmässä vedessä, ei tarvitse liottaa.
Lisätietoa
0 kg
Turkki
Energia/Energi: 1270 kJ/ 304 kcal
Rasva/Fett: 1,3 g
-josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 0,2 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater: 45,8 g
-joista sokereita/varav sockerarter: 2,4 g
Proteiini/Protein: 23,8 g
Suola/Salt: 0,9 g
Punainen linssi /Röda linser