Green Pasture

Royal Butter Oil / Fermented Cod Live Oil Blend, Suklaa 240ml

Special Price 35,00 €

norm. 49,95 €

Ei varastossa

Todellinen "X-factor". Kermaisen suklaan makuinen.

Kuvaus

Green Pasturesin Blue Ice Royal Butter Oil / FErmented Cod Liver Oil on erinomainen yhdistelmä 1/3 X-factor Gold voi öljyä ja 2/3 Blue Ice fermentoitua kalanmaksaöljyä, jonka on kehittänyt Tri. Weston A. Price, palkittu hammaslääkäri ja ravitsemusterapeutti. Tri Weston A. Price löysi 'Activator X:n' ja sanoi, että ilman toista ei ollut mitään vaikutusta, mutta yhdessä ne tekivät ihmeitä.

Kalanmaksaöljyä on pidetty jo pitkään terveyttä edistävänä lisänä, se on erinomainen A- ja D-vitamiinien sekä Omega-3 lähde. 1930-luvulla tehty löytö osoittaa, että 'Activator X' on rasvaliukoinen ravintoaine, jota löytyy vain voista ja eläimistä, joita on ruokittu ruoholla. X-factor öljy on tehty maitopohjaisesta öljystä, joka on uutettu matalassa lämpötilassa, toimien elimistössä katalyyttinä tukien kehoa hyödyntämään mineraaleja ja solujen uudelleenrakentamisessa. Tri. Weston A uskoo, että kyseinen yhdistelmä luo aivan uusia mahdollisuuksia erilaisten vaivojen ja sairauksien parantamisessa.

Sisältää 96 annosta (1 annos: 0,5 tl). Maustettu suklaa-aromilla.

Green Pasturen fermentoitua kalaöljyä ei ole standardisoitu, joten sen öljypitoisuudet vaihtelevat, täältä saa aina ajankohtaiset lukemat: http://www.greenpasture.org/public/Products/TestData/index.cfm


Gluteeniton, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Green Pasture
0 kg
Korkean vitamiinipitoisuuden omaava voiöljy ja fermentoitu kalanmaksaöljy, *kaakaojauhe, *vanilja-aromi, *steviaglykosidit, silicageeli. / Smörolja, fermenterad fiskleverolja, kakaopulver, vaniljaromer, steviaglykosid, silikagel *=Luomutuotettu.