Puhdas+

Rauta + B12 + Folaatti + C, 60 kaps

Special Price 9,95 €

norm. 19,90 €

Varastossa

Monipuolinen & laadukas lisäravinne!

Kuvaus

Vatsaystävällinen ja kasviperäinen rauta & B12-vitamiini & Folaatti & C on enemmän kuin rautavalmiste. Se sisältää raudan lisäksi punasolujen muodostamiseen tarvittava aineet, eli B12-vitamiinin, folaatin ja C-vitamiinin.

Rautabisglysinaatti on yksi parhaiten siedetyistä rautayhdisteistä. Vähentääksemme suurta rautapitoisuutta suolen pinnassa rautabisglysinaatti ja C-vitamiini on pakattu rakeeseen, josta ne vapautuvat vähitellen rakeen kulkiessa suolistossa eteenpäin. Näin ei synny tilannetta kuten tavallisella rautavalmisteella, että koko rautamäärä vapautuisi yhteen paikkaan vatsalaukussa tai ohutsuolen alkuosassa. Lisäksi C-vitamiini parantaa raudan imeytymistä, kun ne vapautuvat rakeesta samaa tahtia.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Lisätietoa

Puhdas+
0 kg
Sisältää/ innehåller per 1 kaps: Rauta / Järn 20 mg (*143 %) B12-vitamiini / -vitamin 25 μg (*1000 % ) Foolihappo / Folsyra 400 μg (*200 %) C-vitamiini / -vitamin 100 mg (*125 %) *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/ *% av referensvärdet för det dagliga intaget
Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, L-askorbiinihappo, ferrobisglysinaatti, riisijauho, syanokobalamiinivalmiste, (6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola (Quatrefolic). / Hydroxipropylmetylcellulosa, L-askorbinsyra, järnbisglysinat, rismjöl, cyanocobalaminpreparat, (6S)-5-metyltetrahydrofolsyra, glukosaminsalt (Quatrefolic).