Raikastava suusuihke, propolis & minttu, luomu 20ml

18,90 €

Vain 1 jäljellä

Varastossa

Raikastava suusuihke!

Kuvaus

Lapsille yli 3 v. ja aikuisille sopiva propolis – minttusuusuihke luomuraaka-aineista taltuttaa epämiellyttävän tunteen kurkussa sekä raikastaa suun ja hengityksen. AB-sertifikaatti.

Luonnollista, luomua, puhdasta suuta ja nielua hellivää raikkautta! Sen tarjoaa sinulle propolisexperttinä vuodesta 1979 toiminut perheyritys Propolia®-sarjan suun ja nielun raikastavalla ja rauhoittavalla suusuihkeellaan. Hunajaa ja minttua sisältävä suihke maistuu hyvälle, sekä raikastaa suun ja kurkun alueen. Sopii perheen pienimmille (yli 3-vuotiaille lapsille) sekä aikuisille.

Puhdasta luomua, ei lisättyjä väriaineita eikä säilöntäaineita!

Pääraaka-aineina propolis (6 %), mehiläispesien luonnollinen suoja, hunaja (15 %), jonka ihanan makean maun kaikki tuntevat ja joka myös rauhoittaa kurkkua, sekä raikkautta antava ja rauhoittava minttu.

HUOM.
Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville eikä alle 3 vuotiaille lapsille. Pidä lasten ulottumattomissa. Ei korvaa monipuolista ravintoa eikä terveellisiä elämäntapoja. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Lisätietoa

0 kg
Aqua (Water), Glycerin**, Alcohol** , Propolis cera*, Mel (Honey)*, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract*, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) leaf extract*, Lamium album (White nettle) extract*, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil*, Sulfur, Sodium chloride, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Dehydroacetic acid, Benzyl, Alcohol. *Luomuviljellyt raaka-aineet **Valmistettu käyttäen luomuraaka-aineita