Foodin

Suklaarouhe Dreamy 52%, Luomu, Raaka, 250g

9,90 €

Varastossa

Kokeile ja ihastu!

Kuvaus

Suklaamassamme on valmistettu perinteisellä Stone Ground -menetelmällä Jyväskylässä korkealaatuisesta kylmäprosessoiduista Criollo-lajikkeen kaakaosta, maukkaista kookoshiutaleista ja ravinteikkaasta kookossokerista. Hellävarainen valmistustapa pitää huolen, että kaikki raakakaakaon arvokkaat ravinteet säilyvät tallella ja takaa suussasulavan pehmeän koostumuksen. Suklaamassa on valmistettu 42 asteessa.

Käytä suklaamassaa joko sellaisenaan herkutteluun tai valmista suklaata sulattamalla massa ja maustamalla se lempiherkuillasi sekä jäähdyttämällä sen uudelleen. Voit käyttää sitä rouheena osana myslejä tai evässekoituksia, laittaa smoothieihin tai lisätä puuroihin tuomaan herkullista suklaan makua. Rouhe sopii sulatettuna myös jälkiruokiin ja leivontaan!

Suklaarouhe saa maitomaisuutensa kookosmannasta, jonka vuoksi se onkin oikein suussasulavaa suklaata.

Luomu, raaka, gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton.

--

Suomen ruokavirasto (entinen Evira) on määrittänyt ettei jatkossa nimeä ”raakasuklaa” tule käyttää tuotenimenä, koska sanaa ei ole määritelty kauppa-ja teollisuusministeriön laatimassa asetuksessa koskien kaakao- ja suklaatuotteita (451/2003).

Foodinin raakasuklaatuotteet kulkevat jatkossa siis ilman raaka-etuliitettä esimerkiksi nimillä ”suklaainkivääri” ja ”organic craft chocolate”. Itse tuote, reseptiikka ja valmistustapa pysyvät täysin samana kuin aiemminkin.
Huomaathan myös, että kaikille Foodinin suklaatuotteille on myönnetty avainlippu osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä!

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
0.25 kg
Suomi
Energiaa/Energi: 1997.8kJ / 477,5 kcal Rasvaa/Fett: 35,429 g -josta tyydyttynyttä/varav mättat fett: 23,42 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 32,627 g -josta sokeria/varav sockerarter: 29,939 g Kuitua/Kostfiber: 15,731 g Proteiinia/Protein: 7,049 g Suola/Salt: 0,004218 g
Kaakaonibs**, kookossokeri*, kookoshiutale**, kaakaovoi**, vanilja* / Kakaonibs, kokossocker, kokosflingor, kakaosmör, vanilj *luomu, **luomu & raaka

Liittyvät tuotteet