Avril Organic

Puhdistusvaahto, 150 ml

10,90 €

Ei varastossa

Puhdistava & kosteuttava!

Kuvaus

HELLÄVARAINEN PUHDISTUSVAAHTO KOSTEUTTAA JA PUHDISTAA TEHOKKAASTI

- Hellävarainen koostumus
- Puhdistaa ja kosteuttaa
- Sopii kaikille ihotyypeille

Avril puhdistusvaahto on kehitetty puhdistamaan kasvot hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Puhdistusvaahdot sopivat hyvin rasvoittuvalle tai seka-iholle. Puhdistusvaahdon kevyt ja pehmeä koostumus puhdistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta. Luonnollinen koostumus sisältää kosteuttavaa, puhdistavaa ja antioksidanttista lootuksen kukkaa. Iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta!

Tuote on Cosmos Organic -sertifioitu ja vegaaninen.

Hyvin kevyt ja pehmeä vaahtomainen koostumus. Hellävarainen ja miellyttävä tuoksu. Puhdistava, virkistävä ja rauhoittava kokemus.

KÄYTTÖVINKIT

Aamulla:
Kastele kasvojasi kevyesti vedellä. Laita pieni määrä puhdistuvaahtoa kämmenellesi ja levitä kasvoille. Huuhtele raikkaalla vedellä ja kuivaa kasvot painellen pyyhkeeseen. Viimeistele levittämällä kasvovesi ja kasvovoide.

Illalla:
Toista samalla tavalla puhdistus kuin aamulla, paitsi huuhtele kasvosi hieman haalealla vedellä. Tasapainota iho kasvovedellä ja levitä kasvovoide.

Lisätietoa

Avril Organic
0 kg
Aqua, polyglyceryl-4 caprate, cocamidopropyl betaine, hamamelis virginiana leaf water*, glycerin, sodium cocoyl glutamate, caprylyl/capryl glucoside, syringa vulgaris extract*, aloe barbadensis leaf juice powder*, parfum, levulinic acid, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, sodium levulinate, sodium chloride, potassium hydroxide * luomuainesosa 98% ainesosista on luonnollista alkuperää. 10% ainesosista on luomutuotettuja.