Propolis-tinktuura, luomu 30ml

23,50 €

Vain 3 jäljellä

Varastossa

Monikäyttöinen propolistinktuura!

Kuvaus

Erittäin puhdas ja tiivistetty propolis-tinktuura!

Propolistintkuura on erittäin tehokas ja monikäyttöinen niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Propolistuotteiden ja mehiläistuotteiden pioneerivalmistajana ja eksperttinä vuodesta 1979 toimineen Apimab Laboratoiresen Propolia® tuotteet ovat parasta mehiläispesän antia perinteisin koostumuksin. Tässä monen ihmisen luottotinktuurassa tulee todella esiin valmistavan yrityksen vakuuttava ammattitaito. Tehokkuuden avaimena on tinktuuran erittäin tiivistetty koostumus, jossa on yli 21 % puhdistettua propolista taaten näin 100 % luonnollisen tehon.

Lisäravinteena:
Ota pipetillinen 1- 4 kertaa päivässä. Optimoi teho sekoittamalla tinktuura teelusikalliseen hunajaa (tehostaa vaikutusta), tai keksi- tai leipäpalaan. Halutessasi lämpimän version, sekoita tinktuura huolellisesti lempiyrttiteehen.

Ihonhoidossa:
Organic Propolis Tincture eli luomulaatinen propolistinktuura on erittäin tehokkaasti iholta bakteereja tappava antiseptinen liuos. Voit tiputtaa sitä suoraan haavaan tai naarmuun, ärtyneeseen päänahkaan ja kaikkialle, missä on jonkinasteista tulehdusta. Se kirvelee hetken aikaa melkoisesti, mutta toimii tehokkaasti. Propolis myös värjää ihoa hiukan ruskeaksi.

Lisätietoa

0 kg
100% puhdistettu luomupropolisuute*. Uutteen liuottimet: Alkoholi, vesi. *Luomuviljellyt raaka-aineet