Terranova

Probiotics complex with prebiotics, 50kaps

20,95 €

Ei varastossa

Probiootit ja prebiootit yhdessä!

Kuvaus

PROBIOOTIT JA PREBIOOTIT YHDESSÄ

Suoliston terve bakteerikanta ja limakalvojen terveys vaikuttavat koko kehoon ylläpitäen tervettä immuniteettia ja vastustuskykyä. Terranova Maitohappobakteeri Complex sisältää viittä erilaista maitohappobakteerikantaa, joiden tiedetään olevan tehokkaita ja turvallisia.

Tuotteen vaikutusta tehostaa ainutlaatuinen kasveja ja yrttejä sisältävä Magnifood Complex yhdistelmä, joka toimii prebioottina tuotteen maitohappobakteereille auttaen niitä kiinnittymään ja lisääntymään suolistossa

LISÄTIETOA MAITOHAPPOBAKTEERI COMPLEXIN AINESOSISTA
- Isotakiaisjuuri – Isotakiainen on prebioottiominaisuuksiltaan yksi arvokkaimpia kasveja. Kasvin juuri sisältää huomattavan määrän frukto-oligosakkarideja (FOS), jonka ansiosta se on erittäin hyödyllinen tuotteissa, jotka sisältävät probiootteja ja maitohappobakteereja. Yksi isotakiaisjuuren tärkeimpiä komponentteja on inuliini, joka tehostaa immuunisysteemin toimintaa.
- Punajuurimehu & lehdet – Myös punajuuri on hyvä immuniteettia tukevan inuliinin lähde.
- Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää sekä liukenemattomia että liukoisia kuituja, jotka tehostavat probioottisten bakteerien toimintaa ja ylläpitävät tervettä suoliston toimintaa. SRL:n sisältämät frukto-oligosakkaridit (FOS) tehostavat hyvien bakteerien kasvua suolistossa. Frukto-oligosakkaridit ovat sulamatonta hiilihydraattikuitua, jota suoliston hyödylliset bakteerit voivat käyttää kasvualustana.

Lisätietoa

Terranova
0 kg
1 kapseli: PROBIOTIC COMPLEX 188 mg Lactobacillus plantarum 1 mrd Lactobasillus casei 800 milj. Lactobacillus rhamnosus 700 milj. Lactobacillus acidophilus 500 milj. Bifidobacterium lactis 500 milj. MAGNIFOOD COMPLEX 125 mg - Isotakiaisjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 75 mg - Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg - Stabiloitu riisinlese 25 mg FOS (frukto-oligosakkarideja) 100 mg Lehtikuusen arabinogalaktaani 50 mg
EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.