Kuura Essentials

Itchy & Scratchy, roll-on 10ml, PE 5/21

Special Price 5,00 €

norm. 18,60 €

Vain 5 jäljellä

Varastossa

Kuvaus

THE SKIN SAVIOR

Hoitava
Kutinaa hillitsevä
Tulehduksia rauhoittava
Lapsiystävällinen 2+!

Basilikaa, laventelia ja teepuuta sisältävä kosmeettinen hoitotuote hellii ja rauhoittaa ihoasi. Itchy & Scratchy -öljyseos auttaa rauhoittamaan puremia, parantamaan pieniä haavoja ja ihotulehduksia sekä toimii erinomaisesti myös finneihin ja jopa huuliherpekseen.Luonnollista ihonhoitoa!

100 % luonnollinen
98 % luomu

Eteerisen öljyseoksen vahvuus
5% Seos

Pohjaöljy - jojobaöljy
Tämä täyteläinen, kullanvärinen kylmäpuristettu öljy on jumalaista iholle, sillä se muistuttaa ihon omaa luonnollista talia. Jojoban käyttö pohjaöljynä on loistava tapa lisätä tuotteen hoitavaa vaikutusta. Jojoba sopii erinomaisesti ihon hoitoon, sillä se kosteuttaa, ravitsee ja suojelee ihoa.

Käyttövalmis roll-on 10 ml

Monikerroksinen etiketti – avaa etiketti ja löydä lisätietoa tuotteesta ja käyttöohjeet!

SÄILYTÄ VIILEÄSSÄ JA KUIVASSA PAIKASSA SUOJATTUNA SUORALTA AURINGONVALOLTA!

Älä käytä, jos olet raskaana!

100 % LUONNOLLINEN / LUOMU / TEHTY SUOMESSA

Käyttöohjeet
Levitä öljyseosta suoraan iholle haluamallesi alueelle. Odota 15 - 30 minuuttia. Oireet helpottavat yleensä melko pian, yksilöstä kuitenkin riippuen.
Toista tarvittaessa!

PE 5/21

Lisätietoa

Kuura Essentials
0 kg
Simmondsia chinensis (luomu jojoba) siemenöljy, Ocimum basilicum (luomu basilika) eteerinen öljy, Lavandula angustifolia (laventeli) eteerinen öljy, Melaluca alternifolia (luomu teepuu) eteerinen öljy, linalooli*, limoneeni*, eugenoli*, geranioli* *Eteeristen öljyjen ainesosia