Foodin - Pinjansiemen (Sembramännyn), Luomu, Raaka, 1kg

59,00 €

Varastossa

Herkullinen, pehmeä pinjansiemen.

Kuvaus

Pinjansiemenet ovat ravinteikkaita havupuun käpyjen siemeniä, joita on käytetty ravinnoksi tuhansia vuosia. Pinjansiemenet ovat antioksidanttipitoisia ja erityisen mineraalirikkaita sisältäen reilusti mm. magnesiumia, mangaania, sinkkiä, seleeniä, B- ja E-vitamiinia sekä hyviä rasvahappoja. Foodinin pinjansiemenet ovat kerätty sembramännystä, jonka siemenet ovat erittäni aromikkaat ja arvostettuja.

Pinjansiemeniä voidaan käyttää liha- kala- ja kasvisruoissa sekä erilaisissa salaateissa. Ne sopivat myös leivontaan ja peston valmistukseen sekä tietysti sellaisenaan naposteltavaksi. Pinjansiemenet ovat pehmeän rasvaisia ja niiden maku on todella herkullinen, jopa hieman makeahko. Kokeile pinjansiemeniä cashew-pähkinöiden sijaan raakaleivonnaisissa.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
1kg
Siberia
Energiaa: 673 kcal Hiilihydraatteja: 13.0 g - joista kuituja: 4.0 g Rasvaa: 68.0 g Proteiinia: 14.0 g Kalsiumia: 16.0 mg Magnesiumia: 251 mg Sinkkiä: 6.4 mg Rautaa: 5.5 mg E-vitamiinia: 9.3 mg C-vitamiinia: 0.8 mg A-vitamiinia: 0.8 mg K-vitamiinia: 53.9 µg
Luomutuotettu pinjansiemen.

Liittyvät tuotteet