Foodin

Pinjansiemen (Sembramännyn), Luomu, Raaka, 100g

7,50 €

Varastossa

Herkullinen, pehmeä pinjansiemen.

Kuvaus

Pinjansiemenet, etenkin Siperian männyn siemenet, ovat ravinteikkaita havupuun käpyjen siemeniä, joita on käytetty ravinnoksi tuhansia vuosia.

Pinjansiemeniä voidaan käyttää liha-, kala- ja kasvisruoissa sekä erilaisissa salaateissa. Ne sopivat myös leivontaan ja peston valmistukseen sekä tietysti sellaisenaan naposteltavaksi. Pinjansiemenet ovat pehmeän rasvaisia ja niiden maku on todella herkullinen, jopa hieman makeahko.

Sembramännynsiemenemme kerätään juuri maahan tippuneista kävyistä, jolloin ne ovat varmasti kypsiä ja ravinteikkaita.


Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
0.1 kg
Venäjä
Energiaa/Energi: 673 kcal Rasvaa/Fett: 68.0 g - joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: 4.9g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 13.0 g - joita sokereita/varav sockerater: 3.6 g - josta kuitua/kostfiber: 4.0 g Proteiinia/Protein: 14.0 g Suolaa/Salt: 0g Kalsiumia: 16.0 mg Magnesiumia: 251 mg Sinkkiä: 6.4 mg Rautaa: 5.5 mg E-vitamiinia: 9.3 mg C-vitamiinia: 0.8 mg A-vitamiinia: 0.8 mg K-vitamiinia: 53.9 µg
Luomutuotettu pinjansiemen/Pinjenöt

Liittyvät tuotteet