Foodin

Pinjansiemen (Sembramännyn), Luomu, Raaka, 100g

Special Price 6,76 €

norm. 7,95 €

Varastossa

Herkullinen, pehmeä pinjansiemen.

Kuvaus

Pinjansiemenet, etenkin Siperian männyn siemenet ovat ravinteikkaita havupuun käpyjen siemeniä, joita on käytetty ravinnoksi tuhansia vuosia. Pinjansiemenet ovat antioksidanttipitoisia ja erityisen mineraalirikkaita sisältäen reilusti mm. magnesiumia, sinkkiä, seleeniä, E- ja K-vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja.

Pinjansiemeniä voidaan käyttää liha- kala- ja kasvisruoissa sekä erilaisissa salaateissa. Ne sopivat myös leivontaan ja peston valmistukseen sekä tietysti sellaisenaan naposteltavaksi. Pinjansiemenet ovat pehmeän rasvaisia ja niiden maku on todella herkullinen, jopa hieman makeahko. Kokeile pinjansiemeniä cashew-pähkinöiden sijaan raakaleivonnaisissa.

Sembramännyn siemenemme kerätään vain juuri maahan tippuneista kävyistä, jolloin ne ovat varmasti kypsiä ja ravinteikkaimmillaan.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
100g
Siberia
Energiaa: 673 kcal Hiilihydraatteja: 13.0 g - joista sokereita 3.6 g Rasvaa: 68.0 g - joista tyydyttyneitä 4.9 g Proteiinia: 14.0 g Kuitua 4 g Suola 5,1 mg Kalsiumia: 16.0 mg Magnesiumia: 251 mg Sinkkiä: 6.4 mg Rautaa: 5.5 mg E-vitamiinia: 9.3 mg C-vitamiinia: 0.8 mg A-vitamiinia: 0.8 mg K-vitamiinia: 53.9 µg
Luomutuotettu pinjansiemen.

Liittyvät tuotteet