Foodin

Pellavansiemen, kultainen, Luomu, 500g

4,85 €

Varastossa

Erinomainen omega-3-rasvahappojen lähde!

Kuvaus

Pellavansiemenet ovat erittäin hyvä kuitujen lähde! Ne ovat ravinteikkaita sisältäen runsaasti muun muassa kalsiumia, kaliumia ja magnesiumia sekä tyydyttymätöntä rasvaa. Valmistat niistä helposti vegaanisen kananmunan tai voin korvikkeen sekoittamalla siemeniä veteen, jolloin siemenet turpoavat ja muodostavat erittäin vatsaystävällisen geelin. Kokonaiset pellavansiemenet säilyvät hyvin, mutta jauhettuna ne hapettuvat ja pilaantuvat nopeasti.

Käytä pellavansiemeniä muutama ruokalusikallinen päivittäin, joko kokonaisena tai vastajauhettuna. Pellavansiemenrouhe sopii erinomaisesti esimerkiksi jogurtin tai puuron joukkoon, mutta siemenet kannattaa jauhaa vasta juuri ennen käyttöä ravinteiden tehon ja herkullisen maun maksimoimiseksi.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Vähähiilihydraattinen
500g
Kiina
Energiaa: 530 kcal Proteiinia: 21.1 g Hiilihydraatteja: 2.4 g - josta sokereita 1.4 g Rasvaa: 43.5 g - josta tyydyttyneitä 4 g - omega3 -rasvahappoja 22.8 g Kuitua: 10 g Suola 109,6 mg Kaliumia: 813 mg Magnesiumia: 392 mg Kalsiumia: 255 mg Rautaa: 5.7 mg Sinkkiä: 4.3 mg Seleeniä: 2.8 µg
Luomutuotettu pellavansiemen.

Liittyvät tuotteet