Foodin

Pekaanipähkinä, Luomu, Raaka, 400 g

15,95 €

Varastossa

Hyvin ravinteikas ja herkullinen pekaanipähkinä

Kuvaus

Pekaanipähkinä on maukas ja aromaattinen, melko miedon makuinen pähkinä. Pekaanipähkinämme ovat luomutuotettuja ja raakoja, joten niiden ravinnepitoisuudet ovat mahdollisimman korkeat.

Pekaanipähkinät sisältävät hyviä rasvahappoja ja ovat hyvä sinkin, magnesiumin, kaliumin ja raudan lähde.

Pekaanipähkinät sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää niitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.

Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
400g
Etelä-Afrikka/Sydafrika
Energiaa/Energi: 2971 kJ/710 kcal Rasvaa/Fett: 72.0 g - tyydyttyneet rasvahapot/varav mättat fett: 6.2g - tyydyttymättömät rasvahapot 65g - linolihappo 20 628 mg - alfalinoleenihappo 986mg Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 4.4 g - joista sokereita/varav sockerarter: 4 g Proteiinia/Protein: 9.2 g Kuituja/Kostfiber: 9.6 g Suolaa/Salt: 0,01 g Kaliumia: 410 mg Magnesiumia: 121 mg Kalsiumia: 70.0 mg Rautaa: 2.5 mg Sinkkiä: 4.5 mg E-vitamiinia: 1.4 mg
Pekaanipähkinä/Pekannöt