FitnessFirst

Parapähkinä, luomu, 1 kg

Special Price 17,09 €

norm. 22,95 €

Varastossa

Raaka, luomutuotettu parapähkinä

Kuvaus

Parapähkinä on yksi luonnon parhaista seleenin lähteistä – jo muutama parapähkinä päivittäin nautittuna riittää turvaamaan seleenin saannin. Parapähkinä soveltuu erinomaisesti myös vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.

Suosittelemme liottamaan kaikkia pähkinöitä (vähintään neljä tuntia) ennen käyttöä, jolloin niistä tulee entistäkin maukkaampia ja ne sulavat helpommin. Parapähkinät sopivat erinomaisesti esimerkiksi rouhittuina salaatteihin tai raakasuklaaseen. Voit myös napostella niitä sellaisenaan tai osana evässekoituksia. Parapähkinän maku on miedon aromaattinen.

FitnessFist -tuotesarja käy tarkan laadunvalvonnan läpi, jossa varmistetaan, että tuote on viljelty luontoa kunnioittaen eikä torjunta- tai lisäaineita käytetä viljelyn missään vaiheessa korkean laadun varmistamiseksi.

Lisätietoa

FitnessFirst
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
1 kg
Bolivia
Energiaa/Energi: 2805 kJ (670 kcal) Rasvaa/Fett: 66.4 g -josta tyydyttyneitä/varav mättat fett:15,1g Hiilihydraattia/Kolhydrates: 2.6 g -josta sokereita/varav sockerater:2,3g Proteiinia/Protein: 14.3 g, Suola/Salt: 0 g kaliumia 659.0 mg, magnesiumia 376.0 mg, kalsiumia 160.0 mg, seleeniä 1917.0 µg
Luomutuotettu parapähkinä/Paranöt