Foodin

Raakasuklaamassa Dark 72 %, luomu, raaka, 2,5 kg

79,00 €

Ei varastossa

Herkullinen Suomessa valmistettu kookossokerilla makeutettua raakakaakaomassa.

Kuvaus

Dark 72 % raakasuklaamassamme on valmistettu perinteisellä Stone Ground -menetelmällä Jyväskylässä korkealaatuisesta kylmäprosessoiduista Criollo-lajikkeen kaakaosta ja aromikkaasta kookossokerista. Hellävarainen valmistustapa pitää huolen, että kaikki raakakaakaon arvokkaat ravinteet säilyvät tallella ja takaa suussasulavan pehmeän koostumuksen.

Raakakaakao sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa kuten kalsiumia ja runsaasti magnesiumia, rautaa sekä sinkkiä. Sen sisältämät kivennäisaineet auttavat kehoa muun muassa voiman- ja energiantuotannossa, tehostavat hapen kuljetusta elimistössä, edistää immuunijärjestelmän toimintaa, tukevat veren muodostusta, vahvistavat lihastoimintaa ja auttavat kehoa energiankäytössä.

Latinalaiselta nimeltään “theobroma cacao” on tunnettu jo vuosisatojen ajan jumalten ruokana ja se onkin on ollut arvostettu raaka-aine jo vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa. Tarinan mukaan muinaiset Maya-intiaanit arvostivat raakakaakaota niin korkealle, että kastoivat sillä jopa lapsensa!

Käytä raakasuklaamassaa joko sellaisenaan herkutteluun tai valmista suklaata sulattamalla massa ja maustamalla se lempiherkuillasi sekä jäähdyttämällä sen uudelleen. Voit käyttää sitä rouheena osana myslejä tai evässekoituksia, laittaa smoothieihin tai lisätä puuroihin tuomaan herkullista suklaan makua. Rouhe sopii sulatettuna myös jälkiruokiin ja leivontaan!

Sisältää 72% kaakaota.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
2,5 kg
Peru, Indonesia
Energiaa: 500 kcal Proteiinia: 7,9 g Hiilihydraatteja: 24,84 g Rasvaa: 41 g Kuituja: 14,97 Magnesium 550mg Rauta 11.0mg Kalsium 105 mg Sinkki 6.9mg
Kaakaomassa* (72 %), palmusokeri* (28 %)* *luomu

Liittyvät tuotteet