Kehonhuoltopaketti

"/>
65,00 €

Varastossa

Edullisesti kaikki tarvitsemasi hierontavälineet.

Kuvaus

Kaikkien lihaskipujen hoitaminen ei ole miellyttävää ja tehokasta putkirullalla tai hierontapallolla. Putkirullan avulla hoidat tehokkaasti isoja lihaksia kuten reisiä. Pieniin lihaksiin ja vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin kuten lapaluiden alle taas tarvitset hierontapallojen apua. Oman Kehon Hierojan Paketissa saat edullisesti kaikki oleelliset hierontavälineet.

Pakettiin kuuluu:
- Kestävä ja laadukas Hollow Roller putkirulla. Hollow Roller on samanlainen kuin paremmin tunnettu ja huomattavasti kalliimpi Blackroll putkirulla. (arvo 32,90e)
- Selkärankaa ympäröivien lihasten hieronnan täsmäase tuplapallo. Tuplapallo on valmistettu samasta materiaalista kuin Hollow Roller. Sopii selän hieronnan lisäksi hyvin esimerkiksi reiden sivuosien hierontaan. (arvo 12,90e)
- Iso kymmenen sentin halkaisijan hierontapallo. Materiaali sama EPA muovi kuin Hollow Rollerissa ja tuplapallossa. Ison halkaisijan ansiosta pallo ei uppoa yhtä syvälle kuin pienemmät hierontapallot. (arvo 9,90e)
- Kuuden sentin halkaisijan kova hierontapallo. Pieni ja napakka hierontapallo on välineesi, kun haluat kohdistaa hieronnan tarkasti tiettyyn paikkaan. (arvo 6,90e)
- Pehmeä terapiapallo on hellä hierontaväline, joka sopii esimerkiksi vatsalihasten hierontaan. (arvo 14,90e) Tuotteiden arvo yhteensä 76,50e.


Lisätietoa

0.45 kg
Kiina