Gluteeniton leivonta -paketti

Ei varastossa

Alkaen: 2,66 €

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Kuvaus

Gluteeniton leivonta -paketti on tehty sinua varten, joka haluat leipoa gluteenittomasti mausta ja koostumuksesta tinkimättä!

Ostamalla vähintään 3 tuotetta, saat 10% alennusta.

Valikoimastamme löydät laadukkaat luontaisesti gluteenittomat jauhot, joiden avulla loihdit toinen toistaan herkullisempia suolaisia ja makeita luomuksia!

Mantelijauho on miedonmakuisesta, herkullisesta mantelista jauhettua jauhoa, joka soveltuu monipuolisesti leivontaan ja ruoanlaittoon. Mantelit ovat erittäin E-vitamiinirikkaita, minkä lisäksi niissä on runsaasti proteiinia ja vain vähän hiilihydraatteja.

Tumma riisijauho eli täysjyväriisijauho on loistava jauhovaihtoehto terveelliseen leivontaan ja ruoanlaittoon. Täysjyväriisissä on kaikki riisin osat tallella (lesekerros, siemenvalkuainen ja alkio) ja se sisältää runsaasti suolistolle hyödyllisiä ravintokuituja.

Vaalea riisijauho soveltuu gluteenittomaan ruoanlaittoon sekä leivontaan. Riisijauho on maultaan mietoa ja siten erittäin monikäyttöistä niin suolaiseen kuin makeaankin leivontaan ja ruoanlaittoon.

Tattarijauho on gluteeniton ja ravinnerikas vehnän sekä muiden viljojen ja leivontajauhojen korvaaja. Sitä on käytetty monissa kulttuureissa jo pitkään niin lettuihin, leipiin, nuudeleihin kuin puuroihinkin!

Kookosjauho on kuitupitoinen, proteiinipitoinen ja vähähiilihydraattinen jauho, joka valmistetaan valmistetaan luonnonmukaisesti tuotetusta tuoreesta kookospähkinän lihasta.

Lisätietoa

Gluteeniton
1
monia

Liittyvät tuotteet