Hamppufarmi

Paahdettu ja suolattu hampunsiemen, 250g

4,00 €

Ei varastossa

Maultaan runsaasti maukkaampi!

Kuvaus

HamppuFarmin paahdettu hampunsiemen on maultaan runsaasti maukkaampi kuin normaali hampunsiemen. Siemenet ovat hyviä sellaisenaan naposteltavaks. Niitä voi käyttää myös puuroon, smoothieen, jugurttiin, salattiin, ruuanvalmistukseen ja leivontaan.

Suomalainen hampunsiemen sisältää lähes täydellisen ruoka-ainesisällön. Siemen on käsittelemätön, kokonainen ja valmis erin-omainen proteiinin ja energian lähde sellaisenaan. Siemen sisältää kaikki kahdeksan kehollemme välttämätöntä aminohappoa, sekä 12 muuta aminohappoa. Hampusiemen sisältää omega-3 ja omega-6 rasvahapot ihmiselle täydellisessä suhteessa (1:3). Se on myös yksi harvoista siemenistä jossa on lehtivihreää sekä arvokkaita gammalinoleenihappoa (GLA) 4% ja stearidonihappoa (SDA) 2%. Siemen sisältää myös kolme kertaa enemmän E-vitamiinia kuin pellavansiemen.

PE 7/2021

Lisätietoa

Hamppufarmi
0 kg
Energia/Energi: 475kcal/1958kj Rasva/Fett: 36g -josta rasvaa/varav mättat fett: 3g Hiilihydraatit/Kolhydrater: 1,2g -josta sokereita/varav sockearter: 1,2g Proteiini/Protein: 30,8g Suola/Salt: 0,05g
Hampunsiemen, kylmäpuristettu luomu rypsiöljy, ruususuola / Hampfrö, kallpressad ekologisk rapsolja, rosesalt