Ombar - Kookoksinen raakasuklaa, Luomu, Raaka, 35g

Special Price 2,72 €

norm. 3,20 €

Varastossa

Tässä suklaassa on maitosuklaan veroista pehmeää kermaisuutta. Aidon kookoskerman ja palmusokerin yhdistelmä on lyömätön. Suussasulavaa terveysvaikutteista suklaata!

Kuvaus

Ombar Kookoksinen raakasuklaa on herkullinen yhdistelmä kookosta ja ravinnerikasta raakakaakaota. Ombar-raakasuklaat on valmistettu kylmäprosessoidusta raa’asta luomukaakaosta, jossa on kaikki kaakaon terveysominaisuudet tallella.

Raakasuklaassa on mukana kookoskermaa, joka tuo maitosuklaamaisen pehmeän koostumuksen. Ripaus vaniljaa viimeistelee makuelämyksen. Makeutukseen on käytetty matalaglykeemistä palmusokeria. Ombar suklaat eivät sisällä turhia ainesosia (esim. soijaa, gluteenia tai maitoa), Ombarissa on ainoastaan puhtaan raakasuklaan täyteläinen maku ja huimat terveyshyödyt!

Raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
38g
Englanti
per levy: Energiaa: 208 kcal Proteiinia: 2.4 g Rasvaa: 15.8 g Hiilihydraatteja: 15.4 g - Josta sokereita: 10.5 g Kuituja: 2.8 g
Kaakaomassa*, palmusokeri*, kookoskerma (20%)*, kaakaovoi*, vaniljajauhe*, Bacillus coagulans GBI-30 6086 (0,34%) *=Luomutuotettu.

Liittyvät tuotteet