Foodin - Ohranorasjauhe, Luomu, Raaka, 1kg

49,90 €

Varastossa

Puhdistava ja ravinnerikas ohranorasjauhe.

Kuvaus

Ohranoras on erittäin ravitsevaa: nuoret ohranoraslehdet sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja. Kuivatussa ohranoraassa ravitsemukselliset ominaisuudet ovat lähellä luonnollista olotilaa ja ravinteet ovat luonnonmukaisissa mittasuhteissa. Ohranorasjauheen voimakas vihreä väri ilmaisee sen sisältävän tummalehtisten kasvisten tapaan yllin kyllin lehtivihreää. Foodinin ohranorasjauhe on tutkitusti puhdas ja erinomainen lisä rikastamaan päivittäistä ravinteiden saantia.

Ohranoras on luonnostaan alkalisoivaa ravintoa, joten se voi auttaa saavuttamaan paremman happo-emäs- eli pH-tasapainon. Ohranoraasta on löydetty kaikkiaan 18 aminohappoa ja se sisältää myös kaikkia kahdeksaa ihmiselle elintärkeää aminohappoa.

Sekoita ohranorasta kylmään juomaan, koska lämmin neste tuhoaa siinä olevien entsyymien toimintoja. Aloita annostus ¼ teelusikallisesta, nostaen vähitellen suositeltuun 1-2 teelusikalliseen päivässä.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
1kg
Kiina
Ravintoarvot per 100 g: Energia 384 kcal Proteiinit 24,0g Rasvaa 3,5g joista tyydyttyneitä 0,7g ja yksittäistyydyttyneitä 0,7g ja monityydyttymättömiä 2,2g Hiilihydraatteja 20,3g joista sokereita 8,4g Ravintokuituja 37,8g Natrium 40mg
*Ohranoras *=Luomutuotettu.