Faith In Nature

Nestesaippua, greippi & appelsiini, 400ml

6,50 €

Vain 2 jäljellä

Varastossa

Raikas nestesaippua!

Kuvaus

Greippi & appelsiini käsienpesuaine on valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista, tuoksuista ja eteerisistä öljyistä. Nestesaippua hoitaa ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti, poistaen liat ja bakteerit. Laadukkaat Faith in Nature tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia tuotteita, ja ne sopivat täydellisesti kaikille jotka haluavat tehdä hyvää niin itselleen kuin planeetallemme.

Hiero nesteseippuaa kostutetuille käsille ja hiero käsiä yhteen, huuhtele huolellisesti ja kuivaa. Jos saippuaa päätyy silmiin, huuhtele välittömästi.

Faith in Nature on 1974 perustettu yritys, jonka tuotteet on valmistettu korkealaatuisista, luonnolisista raaka-aineista. Tuotteissa on käytetty vain 100% luonnollisia tuoksuja, jotka sointuvat yhteen saumattomasti.

Lisätietoa

Faith In Nature
0 kg
Aqua, Ammonium laureth sulfate, Maris sal, Cocamidopropyl betaine, Polysorbate 20*, Glyceryl laurate, Glycerin, Tocopherol, Citrus aurantium dulcis peel oil, Citrus paradisi peel oil, Camellia sinensis flower extract, Camellia sinensis leaf extract, Litsea cubeba fruit oil, Citrus reticulata peel oil, Helianthus annuus seed oil, Citric acid, Sodium benzoate , Potassium sorbate, Curcumin CI 75300, Citral, Limonene