Solgar

N-asetyylikysteiini, NAC 600mg, 60kaps

36,95 €

Vain 5 jäljellä

Varastossa

Laadukas ravintolisä!

Kuvaus

* N-asetyylikysteiiniä tarvitaan glutationin tuotantoon maksassa
* Luontaisesti ihon, hiusten ja kynsien keratiinissa esiintyvä aminohappo
* Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
* Maidoton, gluteeniton, soijaton, vehnätön, hiivaton

Solgar® NAC (N-asetyylikysteiini) 600 mg on korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää N-asetyylikysteiini-aminohappoa.

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, neurotransmittereille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

L-kysteiini on rikkipitoinen aminohappo, jota keho käyttää mm. kynsien ja ihon keratiinin muodostukseen sekä maksan detoksifikaatiolle tärkeän glutationin tuotannossa.

Solgar®NAC 600 mg annostus on 1 kapseli päivässä aterioiden välillä. Imeytymisen tehostamiseksi on suositeltavaa nauttia
C-vitamiinia ravintolisänä. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille eikä lapsille.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Lisätietoa

Solgar
0 kg
Aktiiviset ainesosat (1 kapseli): N-asetyyli L-kysteiini (vapaa muoto) 600 mg
Muut ainesosat: Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).