FitnessFirst

Musta seesaminsiemen, luomu, raaka, 1 kg

9,95 €

Varastossa

Ravinnerikas musta seesaminsiemen ruoanlaittoon, leivontaan ja herkutteluun.

Kuvaus

Musta seesaminsiemen on ruskeaa, yleisemmin käytettyä siementä ravinteikkaampi ja aromikkaampi lajike. Voit käyttää mustia samaan tapaan kuin vaaleitakin seesaminsiemeniä. Saat seesaminsiementen hyödyt parhaiten käyttöösi jauhamalla tai blendaamalla ne ennen käyttöä tai pureskelemalla huolellisesti – muutoin ne saattavat kulkea kokonaisina läpi ruoansulatuskanavan.

Luomutuotetut mustat seesaminsiemenet sopivat erinomaisesti osaksi monipuolista ruoanlaittoa. Kokeile esimerkiksi liottaa siemeniä muutama tunti ja käyttää sen jälkeen pirtelön pohjana tuomaan täyteläistä rakennetta ja makua. Seesaminsiemenet sopivat myös leivontaan ja esimerkiksi raakasuklaan joukkoon. Mustilla seesaminsiemenillä koristat niin salaatit, nuudeli- ja riisiruoat kuin jälkiruoatkin. Seesaminsiemenet tuovat mukavaa lisää niin sushiin kuin pöytäsuolaankin.

Luomu, raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

FitnessFirst
1 kg
Intia
Energiaa/Energi: 550 kcal Rasvaa/Fett: 45.9 g - Josta tyydyttynyttä/varav mättat fett: 7.6 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 2.3 g - josta sokereita/varav sockerarter: 0.4g Proteiinia/Protein: 22.1 g Kuituja/Kostfiber: 19.5 g B1-vitamiinia: 0.54 mg (1,5 mg) Kalsiumia: 1050 mg (800 mg) Rautaa: 12 mg (9-15 mg) Magnesiumia: 354 mg (350 mg) Fosforia: 685 mg (600 mg) Sinkkiä: 5.3 mg (7-9 mg) (Suluissa suositeltu päiväsaanti)
Luomutuotettu musta seesaminsiemen/Svart sesamfrön

Liittyvät tuotteet