Foodin

Musta seesaminsiemen, luomu, 25 kg

179,20 €

Varastossa

Ravinnerikkaampi seesaminsiemen

Kuvaus

Musta seesaminsiemen on ruskeaa seesamia aromikkaampi lajike. Voit käyttää niitä samaan tapaan kuin vaaleitakin seesaminsiemeniä.

Nämä luomutuotetut siemenet sopivat erinomaisesti osaksi monipuolista ruoanlaittoa. Kokeile esimerkiksi liottaa siemeniä muutama tunti ja käyttää sen jälkeen pirtelön pohjana tuomaan rakennetta ja makua. Jos haluat miedomman makuisen lopputuloksen, käytä kuorittuja seesaminsiemeniämme. Siemenen kuoressa on hieman kitkeryyttä, itse siemen on melko miedon ja herkullisen pähkinäisen makuinen. Seesaminsiemenet sopivat myös leivontaan ja esimerkiksi raakasuklaan joukkoon.

Seesaminsimemet ovat hyvin proteiinipitoisia ja ravinteikkaita. Niissä on valtavasti mm. kalsiumia. Saat seesaminsiementen hyödyt parhaiten käyttöösi jauhamalla tai blendaamalla ne ennen käyttöä tai pureskelemalla huolellisesti – muutoin ne saattavat kulkea kokonaisina läpi ruoansulatuksen.

Lisätietoa

Foodin
0 kg
Intia
Energiaa/Energi: 550 kcal Proteiinia/Protein: 22.1 g Rasvaa/Fett: 45.9 g - Josta tyydyttynyttä/varav mättat fett: 7.6 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 2.3 g - josta sokereita/varav sockerarter: 0.4 g Kuituja/Kostfiber: 19.5 g Suola/Salt: 66,2 mg B1-vitamiinia: 0.54 mg Kalsiumia: 1050 mg Rautaa: 12 mg Magnesiumia: 354 mg Fosforia: 685 mg Sinkkiä: 5.3 mg
Musta seesaminsiemen/Svart sesamfrön