Foodin

Musta riisi, Luomu, Raaka, 500g

Special Price 4,21 €

norm. 4,95 €

Varastossa

Musta riisi, herkullinen ja eksoottinen vaihtoehto valkoiselle riisille.

Kuvaus

Musta riisi, eli “kielletty riisi”, on eksoottisempi ja monipuolisempi vaihtoehto ruoanlaittoon. Tavan riisistä sen erottaa tumma, intensiivinen väri. Mustalla riisillä on herkullinen, hieman pähkinäinen ominaismaku ja se on hyvä lähde ruoansulatusta edistävälle kuidulle.

Musta riisi sopii käytettäväksi lisukkeeksi sellaisenaan tai yhdessä tavan riisin kanssa tuomaan annoksiin lisää monipuolisuutta ja väriä ja se onkin erinomainen vaihtoehto lisukkeeksi sekä osaksi terveystietoista ruokavaliota. Musta riisi sopii myös keitoihin, pataruokien valmistukseen ja puuroihin sekä vanukkaisiin.

Keitto-ohje:
1 osa mustaa riisiä
2 osaa vettä
suolaa

1. Kiehauta vesi.
2. Lisää riisi ja suolaa.
3. Keitä hiljalleen n.40-60 minuuttia kannen alla.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
500g
Thaimaa/Thailand
Energiaa/Energi: 386 kcal Proteiinia/Protein: 15.5 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 50.5 g - joista sokereita/varav sockerarter: 0 g Rasvaa/Fett: 13.5 g - joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: 0 g Kuitu/Kostfiber: 4.5 g Suola/Salt: <0.1 g
Luomutuotettu musta riisi./Svart ris