Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset
Kuvaus
Mungpapu on hieman herneen makuinen papu ja siitä voi valmistaa esim. papumuhennoksia tai -keittoja. Mungpapuja voi myös idättää, jolloin saat niistä maukkaan ja ravinteikkaan pohjan salaatille!
Valmistus:
2 dl papuja
4 dl vettä
suolaa
1. Pese ja liota pavut runsaassa vedessä noin 6 tuntia.
2. Vaihda vesi ja keitä noin 40-50 minuuttia, kunnes pavut ovat pehmeitä.
3. Mausta kypsät pavut suolalla.
Valmistus:
2 dl papuja
4 dl vettä
suolaa
1. Pese ja liota pavut runsaassa vedessä noin 6 tuntia.
2. Vaihda vesi ja keitä noin 40-50 minuuttia, kunnes pavut ovat pehmeitä.
3. Mausta kypsät pavut suolalla.
Lisätietoa
Foodin
2.5 kg
Kiina/Kina
Energiaa/Energi: 1350 kJ/ 320 kcal
Rasvaa/Fett: 1,3 g
-josta tyydyttynyttä/varav mättat fett: 0,4 g
Hiilihydraattia/Kolhydrates: 45 g
-josta sokereita/varav sockerarter: 2 g
Ravintokuitua/Kostfiber: 16 g
Proteiinia/Protein: 24 g
Suolaa/Salt: 0,02 g
Luomu Mungpapu/Ekologisk mungböna