Foodin

Mulperi-marjat, musta, luomu, raaka, 5 kg

120,00 €

Varastossa

Herkullinen ravinnepommi!

Kuvaus

Mustat mulperit eli silkkiäispuun marjat ovat herkullisia, kultaisia sukulaismarjojaan hivenen eksoottisempia ravinnepommeja.

Mulperit sisältävät runsaasti mm. kuitua, proteiinia, rautaa, kalsiumia sekä C- ja K-vitamiinia. Ne ovat myös värinsä puolesta erittäin antioksidanttipitoisia, ja sisältävät punaviinistäkin löytyvää resveratolia sekä luteiinia, beta- sekä alfa-karoteeeja, A-vitamiinia, polyphenoleja, antosyaniineja. Tämä pikkuruinen marja sisältää jopa 308 kromosomia ja se on täten geneettisesti kompleksisin tunnettu ruoka!

Voit syödä mulperi-marjoja sellaisenaan tai sekoittaa niitä mysliin, puuroon tai jogurttiin, lisätä omaan raakasuklaareseptiisi tai käyttää leivonnassa. Mustat mulperit ovat kultaisia mulpereita kirpeämmän makuisia, ja ne soveltuvatkit yhdessä toffeemaisten vaaleiden mulpereiden kanssa täydentämään eri evässekoituksia.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
5 kg
Turkki
Energiaa 1007 kJ/240 kcal Proteiinia 21,1 g Hiilihydraatteja 24,9 g Rasvaa 6,1 g Kuituja 29,3 g Kalsiumia 622 mg Ruataa 42,5 mg Sinkkiä 11,5 mg Antosyaniineja 193 mg Resveratrolia 33,8 mg C-vitamiinia 51 mg
Musta mulperi

Liittyvät tuotteet