Foodin

Mulperi-marjat, musta, luomu, raaka, 10 kg

250,00 €

Varastossa

Herkullinen ravinnepommi!

Kuvaus

Mustat mulperit eli silkkiäispuun marjat ovat herkullisia, kultaisia sukulaismarjojaan hivenen eksoottisempia ravinnepommeja ja onkin alunalkuja läntisestä Aasiasta. Mustia mulpereita on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä jo tuhansia vuosia.

Mulperit sisältävät runsaasti mm. kuituja, proteiinia, rautaa, kalsiumia, sekä C- ja K-vitamiinia. Ne ovat myös värinsä puolesta erittäin antioksidanttipitoisia, ja sisältävät punaviinistäkin löytyvää resveratolia sekä luteiinia, beta- sekä alfa-karoteeeja, , A-vitamiinia, resveratolia, polyphenoleja, antosyaniineja.. Tämä pikkuruinen marja sisältää jopa 308 kromosomia, ja se on täten geneettisesti kompleksisin tunnettu ruoka!

Voit syödä mulperimarjoja sellaisenaan, tai sekoittaa niitä mysliin, puuroon tai jogurttiin, lisätä omaan raakasuklaareseptiisi tai käyttää leivonnassa. Mustat mulperit ovat kultaisia mulpereita kirpeämmän makuisia, ja ne solvetuvatkit yhdessä toffeemaisten vaaleiden mulpereiden kanssa täydentämään eri evässekoituksia.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
10 kg
Kiina
Ravintosisältö per 100 g: Energiaa 1007 kJ/240 kcal Proteiinia 21,1 g Hiilihydraatteja 24,9 g Rasvaa 6,1 g Kuituja 29,3 g Kalsium 622 mg Ruataa 42,5 mg Sinkki 11,5 mg Antosyaniineja 193 mg Resveratoia 33,8 mg C-vitamiinia 51 mg
Luomutuotettu musta mulperi

Liittyvät tuotteet