Foodin

Manukarusina, luomu, raaka, 5 kg

59,90 €

Varastossa

Isohkot ja pehmeät manukarusinat.

Kuvaus

Manukarusina on herkullisen pullea ja makea rusina vailla vertaa! Sen sisus on täyteläisen pehmeä ja rapsakka, sillä sen sisuksissa on pieniä syötäviä siemeniä. Nämä siemenet saavat aikaan manukarusinoiden ORAC -arvon 1746 umol TE per 100 g. Manukarusinat kuitupitoisia ja sisältävät rautaa, kaliumia, tiamiinia ja B6-vitamiinia.

Manukarusinat ovat olleet Antiikin Persiassa ja Egyptissä suurta herkkua pappien ja talonpoikien keskuudessa. Rusinat ovat aina kuivatettu köynnöksissä antiikin ajoista lähtien ja niistä löytyy jopa merkintä vanhasta testamentista. Manukarusinaa pidetäänkin hyvin arvokkaana senkin vuoksi, että se kuuluu alkuperäisrusinoihin.

Manukarusinoita ei ole kyllästetty lisä-, tai käsittelyaineilla kuten sulfiiteilla. Ne on poimittu vasta kun hedelmät ovat täysin kypsiä, ja matalan lämpötilan kuivaus takaa aromien vahvistumisen ja ravinteiden säilymisen. Tämän takia rusinat ovat taatusti makeita ja mehukkaita. Nauti rusinoita sellaisenaan tai yhdessä pähkinöiden ja muiden kuivahedelmien kanssa. Rusinat soveltuvat erinomaisesti myös leivontaan sekä ruoanlaittoon.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
5 kg
Uzbekistan
Energiaa 298 kcal Proteiinia 2.5g Hiilihydraatteja 63g - Josta sokereita 57g Rasvaa 0.6g Kuituja 5.2g Natriumia 0.02g C-vitamiinia 1.1mg Rauta 3,1mg Kalium 1236mg Tiamiini 0,2mg B6-vitamiini 0.3mg
Luomutuotettu manukarusina