Foodin

Manukarusina, Luomu, Raaka, 250g

7,60 €

Varastossa

Iso ja pehmeä manukarusina, rusinoiden Rolls Royce.

Kuvaus

Manukarusina on herkullisen pullea ja makea rusina vailla vertaa! Sen sisus on täyteläisen pehmeä ja rapsakka, sillä sen sisuksissa on pieniä syötäviä siemeniä. Nämä siemenet saavat aikaan manukarusinoiden ORAC arvon 1746 umol TE per 100g. Manukarusinat kuitupitoisia ja sisältävät rautaa, kaliumia, tiamiinia ja B6-vitamiinia.

Manukarusinat ovat olleet Antiikin Persiassa ja Egyptissä suurta herkkua pappien ja talonpoikien keskuudessa. Rusinat ovat aina kuivatettu köynnöksissä antiikin ajoista lähtien ja niistä löytyy jopa merkintä vanhasta testamentista. Manukarusinaa pidetäänkin hyvin arvokkaana senkin vuoksi, että se kuuluu alkuperäisrusinoihin.

Manukarusinoita ei ole kyllästetty lisä-, tai käsittelyaineilla kuten sulfiiteilla. Ne on poimittu vasta kun hedelmät ovat täysin kypsiä, ja matalan lämpötilan kuivaus takaa aromien vahvistumisen ja ravinteiden säilymisen. Tämän takia rusinat ovat taatusti makeita ja mehukkaita. Nauti rusinoita sellaisenaan, tai yhdessä pähkinöiden tai muiden kuivahedelmien kanssa. Rusinat soveltuvat erinomaisesti myös leivontaan sekä ruoanlaittoon. Manukarusinat sopivat normaalien rusinoiden myös käytettäväksi puurojen ja jogurttien seassa, smoothieissa, leivonnassa, osana myslisekoituksia, salaateissa ja raakasuklaan joukossa.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
250g
Uzbekistan.
Energiaa: 298 kcal Proteiinia: 2.5 g Hiilihydraatteja: 63 g - Josta sokereita: 57 g Rasvaa: 0.6 g - josta tyydyttyneitä 0.2 g Kuituja: 5.2 g Suola: 0.05 g C-vitamiinia: 1.1 mg Rauta 3,1mg Kalium 1236mg Tiamiini 0,2mg B6-vitamiini 0.3mg
*Manukarusina. *=Luomutuotettu.