FitnessFirst

Mantelijauho, 1 kg

Special Price 12,95 €

norm. 21,90 €

Varastossa

Pehmeä, monikäyttöinen mantelijauho

Kuvaus

MONIPUOLINEN MANTELIJAUHO


Pehmeä mantelijauho on miedonmakuisista ja herkullisista kuorituista manteleista jauhettua jauhoa, joka soveltuu monipuolisesti leivontaan ja ruoanlaittoon. Mantelijauhomme aromikkaat mantelit ihastuttavat monia makunystyröitä ja manteleiden vivahteikas makumaailma tekeekin siitä erittäin suositun leivontatuotteen!

Mantelijauho sopii hyvin monelle allergikolle ja se onkin yksi käytetyimmistä raaka-aineista erityisruokavalioita noudattavien parissa. Sen pehmeä rakenne tekee leipomisesta vaivatonta ja lopputuloksesta suussasulavan! Proteiini- ja kuitupitoinen mantelijauho tekee leipomuksista poikkeuksellisen ruokaisia ja täyttäviä, ja samanaikaisesti kuidut ja proteiinit pitävät verensokerin tasaisempana.


Tutustu muihin gluteenittomiin leivotatuotteisiimme! >> 


Miedon makunsa puolesta mantelijauho sopii niin suolaiseen kuin makeaankin leivontaan ja ruoanlaittoon. Mantelijauhoista pystyt leipomaan sekä raakoja että kypsennettyjä vähähiilihydraattisia ja ravinteikkaita leivonnaisia, kakkuja, lettuja, keksejä ja leipiä. Se on myös yksi ketogeenisen leivonnan suosituimmista raaka-aineista! Mantelijauho on luontaisesti gluteeniton minkä vuoksi se sopii myös keliaakikoille. Kuorituista manteleista valmistettuna se sopii myös ravinteikkaaseen raakaleivontaan!


Mantelijauholla voit korvata lähes kaikki leivonnassa ja ruoanlaitossa käytettävät jauhot. 100% mantelijauhosta leipoessa koostumus ei ole yhtä kiinteä, joten suosittelemme kokeilemaan sen kanssa esimerkiks hienojakoista riisijauhoa tai tattarijauhoa. Huomioi, että runsaskuituisena jauhona mantelijauho imee normaalia enemmän nestettä jolloin taikinan nestemäärää on hyvä lisätä tai käyttää hieman vähemmän jauhoja. Luontaisesti gluteenittomana jauheena mantelijauhosta puuttuu luontainen sitko, minkä vuoksi se käyttäytyy leivonnassa hieman tavan jauhoista poiketen. Tämän sitkon saat lisäämällä taikinaan taikinan koosta riippuen 1-2 teelusikallista psylliumkuitua, joka tuo taikinaan sitkon ja tekee siitä helpommin työstettävää.

Perinteisesti mantelijauhosta on valmistettu macaron-leivoksia ja mantelimassaa. Se sopii sellaisenaan loistavasti myös juusto- ja raakakakkujen pohjaksi sekä suussa sulaviin suklaafondantteihin!


MIKÄ IHMEEN MANTELIJAUHO?


Mantelijauho on valmistettu pähkinää muistuttavista ravinteikkaista ruskeista siemenistä: manteleista. Herkullisen makunsa lisäksi mantelit ovat erittäin E-vitamiinipitoisia, proteiinirikkaita ja sisältävät runsaasti terveydelle hyvää tekeviä pehmeitä rasvoja, vatsaa helliviä kuituja ja vain vähän hiilihydraatteja. Mantelit sopivat usein myös niille, joiden ruokavalioon pähkinät eivät sovi. Sen vuoksi tämä herkullinen jauho sopiikin loistavasti vähähiilihydraattiseen ja ketogeeniseen leivontaan!


FITNESSFIRST-TUOTEPERHE 


FitnessFirst -tuoteperhe koostuu laadukkaista, pääosin luomulaatuisista tuotteista. Koko tuoteperhe käy läpi tarkan laadunvalvonnan. Tarkka laadunvalvontamme varmistaa, että tuote on viljelty luontoa kunnioittaen eikä torjunta- tai lisäaineita ole käytetty viljelyn missään vaiheessa korkean laadun varmistamiseksi.


Tutustu koko FitnessFirst -tuotesarjaan >>

Lisätietoa

FitnessFirst
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Raaka, Sokeriton
1 kg
USA
Energiaa/Energi: 2577kJ/616 kcal Proteiinia/Protein: 24 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 6 g - josta sokereita/varav sockerarter: 6g Rasvaa/Fett: 54 g - josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 4,1g Kuituja/Kostfiber: 7 g Suola/Salt: 2,5 mg E-vitamiini: 26.4mg, 220%* Kaliumia 740,0 mg, 37%* Magnesiumia 278,0 mg, 74% Kalsiumia 276,0 mg, 35% *päivittäisestä saantisuosituksesta
Jauhettu manteli/Mandelmjöl

Liittyvät tuotteet