Foodin

Macadamiapähkinä, Luomu, Raaka, 250g

16,55 €

Varastossa

Herkullisen kermainen macadamiapähkinä.

Kuvaus

Macadamia on herkullisen rasvainen, maultaan miedon kermainen pähkinä. Myös Australianpähkinänä tunnettu macadamia on hyvä tyydyttymättömien rasvahappojen, kasvisterolien, kaliumin, magnesiumin ja raudan lähde. Macadamiat sisältävät vähemmän hiilihydraatteja kuin muut pähkinät ja soveltuvat siten hyvin myös vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.

Macadamiat sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä macadamiamaitoa ja käyttää niitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.

Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
250g
Australia
Energiaa: 3102 kJ/741 kcal Hiilihydraatteja: 8 g - joista sokereita 4,6 g Rasvaa: 70 g - joista tyydyttyneitä 10 g Proteiinia: 9 g Suolaa 0,013 g Kuituja: 5 g Kaliumia: 368 mg Magnesiumia: 130 mg Kalsiumia: 85.0 mg
Macadamia-pähkinä.* *=Luomutuotettu.

Liittyvät tuotteet