Planet Paleo

Luuliemijauhe, yrtti, luomu, 225 g

39,95 €

Varastossa

Herkullinen, luomulaatuinen luuliemijauhe!

Kuvaus

Planet Paleo tuo luuliemen, muinaisen tervehdyttävän ruoan, nykymaailmaan herkullisella ja kätevästi nautittavalla tavalla.

Luomusertifioitu Planet Paleo luuliemi on valmistettu niityllä laiduntaneesta pohjoismaisesta karjasta. Luuliemi on valmistettu hitaasti höyryttäen, jotta kaikki tehokkaat ravinteet vapautuvat.

Jauhe sisältää kollageeniproteiinia, glukosamiinia, hyaluronihappoa ja runsaasti terveyttä tukevia mineraaleja. Luomuyrtit, kuten timjami, oregano ja inkivääri tuovat lisää makua ja ravitsemuksellisia hyötyjä.

Lisää kaksi reilua ruokalusikallista jauhetta kuppiin vettä tai muuta nestettä. Juo sitä lämmittävänä juomana kuten teetä, tai käytä sitä ravitsevana perustana suosikkiresepteillesi.

Tämä tuote ei sisällä paakkuuntumisenestoaineita. Sekoita hyvin paakkujen välttämiseksi.

Luuliemen käyttötarkoitukset:
Nivelten ja sidekudosten vahvistaminen. Vastustuskyky ja elimistön puhdistaminen. Luuliemi on luonnollinen kollageenin, glukosamiinin, kondroitiinin, hyaluronihapon ja mineraalien lähde, joten se on hyväksi myös hiuksille, iholle ja kynsille.

Planet Paleon ravintolisät ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua luuliemijauhetta (niityllä laiduntaneesta naudasta) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin.

Planet Paleo on ottanut paleo-ruokavalion parhaat periaatteet ja päivittänyt ne 2000-luvulle istuviksi. Naturopaatti Ben Shoulderin kehittämissä tuotteissa yhdistyvät perinteinen esi-isiemme ruokavalio sekä tämän päivän tieteellinen ymmärrys kehomme ravitsemustarpeista.

Lisätietoa

Planet Paleo
0 kg
Energiaa/Energi: 378,4 kcal Rasva/Fett: 2,3g - josta tyydyttynyttä (g), 0,1 // 0,9 Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 7,5g - joista sokeria/varav sockerarter: 0,5g Kuitua/Kostfiber: 3,9g Proteiinia/Protein: 83,8g Suola/Salt: 5,9g
Luomulaatuinen naudan luuliemi jauhe*, luomu tinjami*, luomu oregano*, merisuola, luomu inkiväärijauhe*, luomusipulijauhe*, luomu valkosipulijauhe* (*luomusertifioitu ainesosa) / Organiskt nötköttbuljongpulver *, Organiskt Tinjami *, Organiskt oregano *, Havssalt, Organiskt ingefärspulver *, Organiskt vitlökspulver *, Organiskt vitlökspulver * (* Organiskt certifierad ingrediens)