Foodin

Lucumajauhe, luomu, raaka, 10 kg

325,00 €

Varastossa

Raaka, luomutuotettu lucumajauhe

Kuvaus

Lucuma (Pouteria Lucuma) on Perusta lähtöisin oleva hedelmä, joka kuuluu herkullisuutensa vuoksi pitopöytään ja on paikoin perusruoka-aine.

Lucuman kuivahko kirkkaan oranssinkeltainen hedelmäliha muistuttaa keitettyä kananmunan keltuaista. Ohutkuorinen ja päärynämäinen lucuma on hedelmänä matalahappoinen ja vähäsokerinen hiilihydraatin lähde. Inkojen kultana tunnettu lucuma täydentää ruokavaliota: erityisen runsaasti siinä on A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia, B-vitamiineja, rautaa sekä kalsiumia ja fosforia.

Lucuman aromaattinen ja makea maku sopii erinomaisesti kinuskin ja suklaan kanssa ja siitä voi valmistaa myös vegaanille sopivaa jäätelöä. Lucumajauhetta voidaan käyttää monipuolisesti sekä leivonnassa, puuroissa että tuomaan makeaa, hedelmäisen kermaista makua erilaisiin jälkiruokiin.

Lisätietoa

Foodin
0 kg
Peru
Energiaa/Energi: 306 kcal Rasvaa/Fett: 1,1 g - joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: 0,3g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 57,3 g - josta sokereita/varav sockerarter: 31,6 g Kuituja/Kostfiber: 25,9 g Proteiinia/Protein: 4,0 g Suola/Salt: < 0.1 g
Lucumajauhe/Lucuma-pulver