Terranova

Living Multinurtient complex, monivitamiini, 50kap

22,95 €

Vain 5 jäljellä

Varastossa

Lisäaineeton monivitamiini!

Kuvaus

Terranova Living Multinutrient Complex on huippulaadukas ja hyvin imeytyvä monivitamiiniravintolisä sinulle, jolle kelpaa vain paras. Se sisältää vitamiinien lisäksi myös kaikkia välttämättömiä hivenaineita ja mineraaleja, kuten sinkkiä, seleeniä, kuparia, kromia, rautaa ja magnesiumia hyvin imeytyvässä muodossa.

Magnifood Complexin yrttien, kasvien ja marjojen tehoaineet yhdistettynä vitamiineihin ja hivenaineisiin tehostaa vitamiinien ja hivenaineiden imeytymistä ja toimintaa elimistössä. Suurin osa Magnifoodin ainesosista ovat luomulaatuisia ja PhytoFRESH-tuorepakastekuivaus takaa sen, että kaikki kasvien ravintoaineet ovat tallessa.
Annostus: 1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

LISÄTETOA TERRANOVA MULTINUTRIENT COMPLEX LISÄAINEETON MONIVITAMIINI AINESOSISTA
- Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää yli 55 % hyvin pilkkoutuvia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD).
- Ohranoras – Ohranoras sisältää runsaasti klorofylliä ja karotenoidipigmenttejä, hyvin sulavia proteiineja (noin 30 %), kuituja, vitamiineja, hivenaineita ja useita tärkeitä entsyymejä kuten SOD:tä.
- Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää runsaasti E-vitamiinia ja sen johdannaisia, kuten tokoferoleja ja tokotrienoleja ja myös B-ryhmän vitamiineja, kuituja, välttämättömiä rasvahappoja, hivenaineita ja yli 100 erilaista antioksidanttia, kuten alfalipoiinihappoa, koentsyymi Q10, karotenoideja ja SOD-entsyymiä.
- Tyrnin marja ja lehti – Tyrni on yksi parhaimpia E-vitamiinin lähteitä. Lisäksi se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja erilaisia kasvispigmenttejä (flavonoideja ja karotenoideja). Tyrni sisältää myös harvinaista omega-7 -rasvahappoa, jolla voi olla terapeuttisia vaikutuksia muun muassa ihon terveydelle.
- Acaimarja – Acain ORAC-indeksi (kyky kaapata vapaita happiradikaaleja) on huomattavasti korkeampi kuin monilla muilla marjoilla. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia, antosyaniini-flavonoideja, koentsyymi Q10 ja lukuisia muita antioksidantteja. Acaimarjassa on myös suuria määriä kuituja ja rasvahappoja.
- Sinimailanen – Sinimailanen sisältää klorofylliä ja karotenoideja, vitamiineja (erityisesti K-vitamiinia), hivenaineita, kuituja, proteiineja, isoflavoneja ja steroleja.
- Voikukan lehti – Voikukan lehti on yksi ravintorikkaimpia kasveja luonnossa. Se sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja ja lukuisia terveydelle hyödyllisiä fytoravinteita.
- Nokkosen lehti – Nokkonen on erinomainen vitamiinien ja hivenaineiden lähde. Se sisältää erityisesti kalsiumia, magnesiumia, booria ja rautaa.
- Kurkumajuuri – Kurkuma sisältää runsaasti erilaisia mikroravinteita. Kurkuman sisältämät kurkuminoideilla on mahdollisia antioksidanttisia ja anti-inflammatorisia vaikutuksia.
- Vehnänorasmehu – Vehnänoras sisältää runsaasti klorofylliä, karotenoideja, vitamiineja ja hivenaineita. Erityisen paljon se sisältää elimistöä suojelevia entsyymejä, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD).
- Vihreä teelehti – Vihreän teen tiedetään sisältävän runsaasti mangaania, mutta erityisen tunnettu vihreä tee on siitä, että se sisältää runsaasti hyödyllisiä polyfenoleja.
- Vesikrassi – Vesikrassi sisältää erityisesti karotenoideja, flavonoideja, glukosinolaatteja (jotka muutetaan isotiosyanaateiksi), betakaroteenia, C-vitamiinia, foolihappoa, K-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa.
- Lehtikaali – Lehtikaali on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien lähde.
- Granaattiomenan siemen – Hedelmä sisältää erityisen paljon antioksidanttiyhdisteitä, kuten punikalagiineja, antosyanosideja, katekiineja ja karotenoideja, joilla on erityisen korkea ORAC-indeksi.
- Karhunvatukka – Karhunvatukan ORAC-indeksi on erityisen korkea. Se sisältää runsaasti antosyaniini flavonoideja ja lisäksi tärkeitä karotenoideja (kseaksantiini, luteiini, betakaroteeni ja kryptoksantiini).
- Mustavadelma – Mustavadelman marjojen ORAC-indeksi on erittäin korkea. Sen sisältämät antioksidanttiflavonoidit ja karotenoidit ovat erityisen tehokkaita. Marjoissa on runsaasti luteiinia ja alfa-karoteenia.

Lisätietoa

Terranova
0 kg
3 kapselia: MAGNIFOOD COMPLEX 900 mg - Spirulina 200 mg - Ohranorasjauhe 150 mg - Stabiloitu riisinlese 100 mg - Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg - Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg - Sinimailanen (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg - Voikukanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg - Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg - Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg - Vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg - Vihreä teelehti 25 mg - Vesikrassi (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg - Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg - Granaattiomenan siemen 25 mg - Karhunvatukka (tuorepakastekuivattu) 25 mg - Mustavadelma (tuorepakastekuivattu) 25 mg C-vitamiini (kalsium-magnesium-sinkkiaskorbaatti) 250 mg, 313* E-vitamiini (d-alfa tokoferolisukkinaatti) 101 µg, 841* Kalsium (karbonaatti, sitraatti, askorbaatti) 50 mg Magnesium (oksidi, sitraatti, askorbaatti) 25 mg B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) 25 mg, 1786* B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti) 25 mg, 417* B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti) 20 mg, 1818* B2-vitamiini (riboflaviini) 20 mg, 1429* B3-vitamiini (nikotiiniamidi) 20 mg, 125* Inositoli 15 mg Koliini (bitartraatti, TRAACS™**) 15 mg Sitrusbioflavonoideja 15 mg Sinkki (askorbaatti) 10 mg, 100* Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg Luonnon betakaroteeni 4 mg Alfalipoiinihappo 2 mg Mangaani (bisglysinaatti, TRAACS™**) 1,5 mg, 75* Rauta (bisglysinaatti, TRAACS™**) 1,5 mg Kupari (glukonaatti) 1,25 mg, 125* Boori (natriumboraatti) 1 mg Luteiini 1 mg Lykopeeni (tomaatti) 1 mg A-vitamiini (palmitaatti) 751 µg, 94* Folaatti (kalsium L-metyylifolaatti) 200 µg, 100* Jodi (kaliumjodidi) 150 µg, 100* Biotiini 100 µg, 200* Kromi (pikolinaatti) 50 µg, 125* Seleeni (selenometioniini) 50 µg, 91* B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 50 µg, 2000* K1-vitamiini (fytonafioni) 10 µg D3-vitamiini (Vitashine kasviperäinen kolekalsiferoli) 5 µg, 100* * vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI) ** TRAACS™-merkityt ainesosat ovat vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja.
EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.