Green Pasture

Blue Ice Fermented Cod Liver Oil, kaneli 237ml

54,90 €

Varastossa

Fermentoitu, kylmäprosessoitu kanelin makuinen kalanmaksaöljy.

Kuvaus

Blue Ice Fermentoitu kalanmaksaöljy on Green Pasturesin on erittäin laadukas, hyvin hellävaraisesti kylmäprosessoitu kalanmaksaöljy, minkä vuoksi se on ainutlaatuinen. Blue Ice Fermentoitu kalanmaksaöljy ei sisällä lisättyjä antioksidantteja tai vitamiineja - tuote on vain 100% puhdas, raaka ja fermentoitu kalanmaksaöljy sekä luomulaatuinen kaneliaromi.

Blue Ice Fermentoitu kalanmaksaöljy tuotetaan omalla öljyn uuttomenetelmällä, jonka jälkeen se testataan puhtaan öljyn kansainvälisten vaatimusten täyttyminen. Fermentoitu kalanmaksaöljy sulaa huomattavasti helpommin kuin tavanomainen kalanmaksaöljy, jonka vuoksi elimistö pystyy hyödyntämään huomattavasti paremmin sen ravinteet. Päivittäinen 2 ml riittää hyvin Blue Ice kalanmaksaöljyn annokseksi.

Kylmäprosessoitu fermentoitu kalanmaksaöljy sisältää 2,5 kertaa enemmän A- ja D-vitamiinia kuin vastaavat eikä sitä ole prosessoitu korkeissa lämpötiloissa, jolloin arvokkaat entsyymit, vitamiinit ja muut ravinteet ovat säilyneet kehon käytettäväksi.

Green Pasturen fermentoitua kalaöljyä ei ole standardisoitu, joten sen öljypitoisuudet vaihtelevat, täältä saa aina ajankohtaiset lukemat: http://www.greenpasture.org/public/Products/TestData/index.cfm

Gluteeniton, maidoton, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Green Pasture
0 kg
Energia/Energi: 902 kcal Rasvaa/Fett: 100g -joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: 23g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 0g -joista sokereita/varav sockerarter: 0g Proteiinia/Protein: 0g Suola/Salt: 0g
Fermentoitu kalanmaksaöljy, kaneliaromi/ Fermenterat torskleverolja, kanelaromer