Puhdistamo

Optimal EAA, 120 tabl

19,95 €

Varastossa

Kuvaus

Kehosi tärkeimmät rakennuspalikat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi kätevässä tablettimuodossa! Puhdistamon Optimal EAA on korkealuokkainen, kahdeksaa välttämätöntä aminohappoa optimaalisessa suhteessa sisältävä aminohappotabletti. Optimal EAA on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista ilman mitään kompromisseja.

EAA (Essential Amino Acids) eli välttämättömät aminohapot ovat aminohappoja, joita ihmiskehon on saatava ravinnon kautta, sillä keho ei pysty niitä itse tuottamaan. Optimal EAA:n aminohapot imeytyvät puhtaan muotonsa ansiosta elimistöön tehokkaasti ja vatsaa ärsyttämättä, sillä aminohapot ovat jo valmiiksi vapaassa muodossa. Ihmiskehon on tärkeää saada riittävästi kaikkia välttämättömiä aminohappoja, ja erityisesti urheilijoiden voi olla aiheellista täydentää ruokavaliotaan EAA:lla.

Käyttöohje:
Suositeltu vuorokausiannos 1– 5 tablettia päivässä.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta - ei myöskään keinotekoisia aromeita tai väriaineita! Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijaton.

Lisätietoa

Puhdistamo
0 kg
Vuorokausiannos sisältää: 1 tabl / 5 tabl L-leusiini * : 196 mg / 980 mg L-valiini*: 166 mg/830 mg L-isoleusiini*: 148 mg / 740 mg L-lysiini*: 143 mg/ 715 mg L-fenyylialaniini*: 129 mg / 645 mg L-treoniini*: 111 mg / 555 mg L-metioniini*: 70 mg / 350 mg L-tryptofaani*: 37 mg / 185 mg * Välttämätön aminohappo
L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-lysiini, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-metioniini, L-tryptofaani, täyteaine hydroksypropyylimetyyliselluloosa)