FitnessFirst

L-glutamiini, 1 kg

28,90 €

Varastossa

L-glutamiini tukemaan proteiinisynteesiä!

Kuvaus

L-glutamiini on kasvuhormonin vapautumista edistävä kehon yleisin aminohappo: yli 61 % lihasmassasta on glutamiinia. Glutamiini sisältää 19 % typpeä, ja se onkin ensisijainen lihassolujen typen lähde. L-glutamiinia löytyy proteiinipitoisista ruoista, kuten kalasta, pavuista sekä lihasta.

Raskastehoinen urheilusuoritus vähentää kehon glutamiinivarastoja, mikä vähentää voimaa, kestävyyttä sekä palautumista. Proteiinisynteesissä oleellisen L-glutamiinin palautuminen normaalille tasolle saattaa kestää jopa 6 päivää. L-glutamiini säätelee kasvuhormonin vapautumista treenin aikana, ja lisäravinteena käytetty L-glutamiini vähentää lihasten rikkoutumista ja parantaa proteiiniaineenvaihduntaa.

Saat parhaat tulokset nauttimalla 2-5 grammaa L-glutamiinia säännöllisesti aamulla tyhjään vatsaan sekä ennen ja jälkeen treenin. Voit sekoittaa L-glutamiinijauhetta veteen, urheilujuomaan tai pirtelöön.

Tietoa: Tuote on ravinnelisä eikä korvaa monipuolista ruokavaliota. Ravinnelisiä ei suositella alle 18-vuotiaille. Ei lasten ulottuville.

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

FitnessFirst
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton
1 kg
Etelä-Korea/Sydkorea
L-glutamiini/L-glutamin