Foodin

Kylmäpuristettu neitsythamppuöljy, Luomu, 250ml

6,95 €

Varastossa

Kylmäpuristettu neitsythamppuöljy!

Kuvaus

Hamppuelintarvikkeet ovat erittäin terveellinen ja herkullinen lisä täysipainoiseen ruokavalioon. Luomuhampunsiemenistä valmistetut tuotteet ovat myös ekologinen valinta.

Foodinin hamppuöljy on ekologinen valinta. Se valmistetaan luonnonmukaisesti viljellyistähampunsiemenistä. Se on puristettu tuoreena, pienissä erissä jolloin öljy on mahdollisimman tuoretta. Hamppuöljymme valmistetaan laadukkaista Finola -lajikkeen hampunsiemenistä.

Tietoa hampun ravintoarvosta:
- 20 aminohapon koostumus ihmiselle välttämättömiä solunrakennusaineita helposti sulavassa muodossa
- vastaa terveen ihmiskudoksen linoli-(omega-6) hapon ja linoleeni-(omega-3) hapon pitoisuuksia
- 37 eri alkuainetta
- neljäsosa valkuaista (proteiini), kolmasosa rasvoja (öljyistä vain alle 10 % tyydyttyneitä rasvahappoja), hiilihydraatteja vajaa kolmannes, kosteutta vajaa kymmenesosa tuhkaa 7 %

Hamppuöljyllä on erinomainen rasvahappokoostumus:
Tyydyttyneet rasvahapot 10g
Tyydyttymättömät rasvahapot 89g
- josta Omega-6 rasvahappoja
- Linolihappo 55g
- Gammalinoleenihappo 3,3g
- Josta Omega-3 rasvahappoja
- Alfalinoleenihappo 18g
- Stearidonihappo 0,7g
- Josta Omega-9 rasvahappoja
- Oleiinihappo 12g

Foodinin neitsythamppuöljyssä Omega-3 ja Omega-6 -rasvahappojen suhde on täydellinen, 1:3, saamme ravinnosta paljon omega-3:sta, joten hamppuöljy on erinomainen lisä tasapainottamaan elimistön Omega-3 ja Omega-6 -suhdetta.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
0.25 kg
Filippiinit
Energiaa/Energi: 899 kcal Rasvaa/Fett: 100 g *Tyydyttyneet rasvahapot/varav mättat fett: 10 g *Tyydyttymättömät rasvahapot 89 g -omega-6 rasvahappoja/fettsyror - linolihappo/linolsyra: 55 g - gammalinoleenihappo/gamma-linolensyra 3,3 g - josta omega-3 rasvahappoja/fettsyror: - alfalinoleenihappo/alfa-linolensyra: 18 g - stearidonihappo/stearidonsyra: 0,7 g - josta omega-9 rasvahappoja/fettsyror: - oleiinihappo/oleinsyra: 12 g Hiilihydraatit/Kolhydrater: 0 g - joista sokereita/varav sockerarter: 0 g Proteiinia/Protein: 0 g Suola/Salt: 0 g
100% luomu kylmäpuristettu neitsythamppuöljy./100% organisk kallpressad hampaolja