Foodin

Kvinoa, luomu, 2,5 kg

18,75 €

Varastossa

Gluteeniton quinoa "kvinoa" ruoanlaittoon ja leivontaan.

Kuvaus

Kvinoa on pinaatille ja punajuurelle sukua oleva gluteeniton yrtti, jota on viljelty Andien vuoristossa jo yli viiden tuhannen vuoden ajan. Herkullinen kvinoa, tai quinoa, on yksi Etelä-Amerikan keittiöiden perusraaka-aineista.

Kvinoa tunnetaan hyvänä kasviproteiinin lähteenä sen sisältäessä kaikkia välttämättömiä aminohappoja ja runsaskuituisena se tukee myös ruoansulatuksen toimintaa.

Kvinoa on ominasuuksiensa ja herkullisen ominaismakunsa vuoksi erinomainen vaihtoehto lisukkeeksi ja osaksi terveystietoista ruokavaliota. Se sopii käytettäväksi osana monipuolista ruoanlaittoa ja leivontaa, voit käyttää sitä lisukkeena, keitoissa, pataruokien valmistukseen sekä myös osana monipuolista leivontaa. Kvinoa sopii myös idätettäväksi ja osaksi tuorepuuroja sekä raakaleivontaa!

Valmistus: Keitä kattilassa 1 osa huuhdeltua kvinoaa ja 3 osaa vettä, keittoaika n. 25 minuuttia.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
2.5 kg
Peru
Energiaa/Energi: 1494kJ / 357 kcal Rasvaa/Fett: 6.1 g - joista tyydyttyneitä/varav mättat fett 0,7 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 57.2 g - joista sokereita/varav sockerarter: 4,9 g Kuitua/Kostfiber: 5.9 g Proteiinia/Protein: 14.1 g Suola/Salt: 12,7 mg
Luomutuotettu kvinoa/Organisk quinoa