Foodin

Kvinoa, luomu, 25 kg

199,00 €

Varastossa

Monipuolinen keittiön perusraaka-aine.

Kuvaus

Kvinoa on pinaatille ja punajuurelle sukua oleva gluteeniton yrtti, jota on viljelty Andien vuoristossa jo yli viiden tuhannen vuoden ajan. Herkullinen kvinoa, tai quinoa, on yksi Etelä-Amerikan keittiöiden perusraaka-aineista.

Kvinoa tunnetaan hyvänä kasviproteiinin lähteenä sen sisältäessä kaikkia välttämättömiä aminohappoja oikeassa suhteessa ja runsaskuituisena se tukee myös ruoansulatuksen toimintaa. Se on myös ravinteikas sisältäen runsaasti kaliumia, rautaa, fosforia, sinkkiä ja magnesiumia.

Kvinoa on ominaisuuksiensa ja herkullisen ominaismakunsa vuoksi erinomainen vaihtoehto lisukkeeksi ja osaksi terveystietoista ruokavaliota. Se sopii käytettäväksi osana monipuolista ruoanlaittoa ja leivontaa, voit käyttää sitä lisukkeena, keitoissa, pataruokien valmistukseen sekä myös osana monipuolista leivontaa. Kvinoa sopii myös idätettäväksi ja osaksi tuorepuuroja sekä raakaleivontaa!

Valmistus: Keitä kattilassa 1 osa huuhdeltua kvinoaa ja 3 osaa vettä, keittoaika n. 25 minuuttia.

Lisätietoa

Foodin
0 kg
Peru
Energiaa/Energi: 1494kJ / 357 kcal Rasvaa/Fett: 6.1 g - joista tyydyttyneitä/varav mättat fett 0,7 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 57.2 g - joista sokereita/varav sockerarter: 4,9 g Kuitua/Kostfiber: 5.9 g Proteiinia/Protein: 14.1 g Suola/Salt: 12,7 mg
Luomutuotettu kvinoa/Organisk quinoa