Foodin

Kurpitsansiemenöljy "Gourmet", Luomu, 250 ml

16,90 €

Varastossa

Gourmet kurpitsansiemenöljy.

Kuvaus

Gourmet kurpitsansiemenöljy on valmistettu valikoiduista, Styrian kurpitsansiemenistä. Styrian kurpitsansiemenet on tunnettuja niiden voimakkaan maun puolesta sekä tumman vihreästä väristä. Gourmet kurpitsansiemenöljy valmistetaan käsin paahtamalla kurpitsansiemenet avotulella, jonka jälkeen niistä puristetaan erittäin aromikas ja tummanvihreä kurpitsansiemenöljy.

Foodinin luomutuotetut Styrian-lajikkeen kurpitsansiemenet ovat erityisen suuria ja maukkaan aromikkaita. Ne viljellään Ilz:ssä, joka on kylä Itävallan koillisosassa. Foodinin kurpitsansiemenet ovat viljelty maantieteellisesti suojellulla alueella, josta saadaan maailman kuulut kurpitsansiemenet. Kumppanillamme on oma vesivoimalaitos, josta he saavat kaiken sähkön kurpitsansiementen käsittelyyn ja jalostamiseen. He tuottavat sähköä myös muille kylän talouksille, näin olleen kurpitsansiementemme hiilijalanjälki on lähes 0 %.

Gourmet kurpitsansiemennöljy antaa erinomaisen vivahteen salaattiin, niin arominsa kuin värinsäkin puolesta.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
0 kg
Itävalta/Österrike
Energiaa/Energi: 3699 kJ / 884 kcal Rasvaa/Fett: 100 g - josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 18 g - monityydyttyneitä linolihappoja (omega-6) 43 g - monityydyttymätön öljyhappo (omega-9) 36 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 0 g - joista sokereita/varav sockerarter: 0 g Proteiinia/Protein: 0 g Suolaa/Salt: 0 g
Kurpitsansiemen/Pumpafrö