Foodin

Kurpitsansiemenjauho, vähärasvainen, luomu, 5 kg

55,00 €

Varastossa

Proteiinipitoinen kurpitsansiemenjauho ruoanlaittoon ja leivontaan.

Kuvaus

Styrian-lajikkeen kurpitsansiemenemme ovat erityisen suuria ja maukkaan aromikkaita. Ne viljellään Ilz:ssä, joka on kylä Itävallan koillisosassa. Foodinin kurpitsansiemenet ovat viljelty maantieteellisesti suojellulla alueella, josta saadaan maailman kuulut kurpitsansiemenet. Kumppanillamme on oma vesivoimalaitos, josta he saavat kaiken sähkön kurpitsansiementen käsittelyyn ja jalostamiseen. He tuottavat sähköä myös muille kylän talouksille, näin olleen kurpitsansiementemme hiilijalanjälki on lähes 0 %.

Styrian-lajikkeen luomutuotetuista kurpitsansiemenistä jauhettu vähärasvainen, proteiinipitoinen kurpitsansiemenjauho on erittäin ravinteikas ja monikäyttöinen lisä ruokavalioon. Kurpitsansiemenissä on runsaasti hyviä rasvahappoja, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja K-vitamiinia.

Käytä kurpitsansiemenjauhoa korvaamaan osa leivontajauhoista, tuomaan lisärakennetta smoothieisiin ja munakkaisiin sekä keittojen suurustamiseen.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
5 kg
Itävalta
Energiaa: 388 kcal Proteiinia: 58 g Hiilihydraatteja: 2.2 g Rasvaa: 13.7 g Kuituja: 11.7 g K-vitamiini: 51.40 ug Rauta: 15 mg Kalium: 807mg Magnesium: 535mg Sinkki: 7.5mg
Paahdettu, vähärasvainen kurpitsansiemenjauho*, suola *luomu