Foodin

Kurpitsansiemen, Itävalta, luomu, raaka, 800 g

Special Price 16,96 €

norm. 19,95 €

Varastossa

Huippulaadukas Styrian-lajikkeen kurpitsansiemen Itävallasta

Kuvaus

Styrian-lajikkeen kurpitsansiemenemme ovat erityisen suuria ja maukkaan aromikkaita. Ne viljellään Ilzissä, joka on kylä Itävallassa. Kurpitsansiemenet ovat viljelty maantieteellisesti suojellulla alueella, josta saadaan maailman kuulut kurpitsansiemenet. Kumppanillamme on oma vesivoimalaitos, josta he saavat kaiken sähkön kurpitsansiementen käsittelyyn ja jalostamiseen. He tuottavat sähköä myös muille kylän talouksille, näin olleen kurpitsansiementemme hiilijalanjälki on lähes 0 %.

Kurpitsansiemenet sisältävät runsaasti muun muassa K-vitamiinia, rautaa, kaliumia, magnesiumia ja sinkkiä.

Kurpitsansiemenet sopivat hyvin pirtelöihin, leivontaan, salaattien ja muiden ruokien päälle ripoteltavaksi sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit myös valmistaa niistä herkullista kurpitsansiemenvoita!

Suosittelemme liottamaan siemenet ennen käyttöä, jolloin niiden sisältämät entsyymit aktivoituvat ja niistä tulee entistäkin maukkaampia ja helpommin sulavia. Voit myös valmistaa herkullista naposteltavaa maustamalla liotetut siemenet lempimausteillasi ja kuivattamalla ne hellävaraisesti.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
800 g
Itävalta
Energiaa: 541 kcal Proteiinia: 24.5 g Rasvaa: 45.9 g - josta tyydyttyneitä 8,5 g Hiilihydraatteja: 13.9 g - josta sokereita 1,4 g Suola 45,9 mg Kuituja: 2.5 g K-vitamiini: 51.40 ug Rauta: 15 mg Kalium: 807mg Magnesium: 535mg Sinkki: 7.5mg
Luomutuotettu Styrian-lajikkeen kurpitsansiemen

Liittyvät tuotteet