Foodin

Kurpitsansiemen, Itävalta, Luomu, Raaka, 200g

Special Price 3,36 €

norm. 3,95 €

Varastossa

Huippulaadukas Styrian-lajikkeen kurpitsansiemen Itävallasta

Kuvaus

Styrian-lajikkeen kurpitsansiemenemme ovat erityisen suuria ja maukkaan aromikkaita. Ne viljellään Ilzissä, joka on kylä Itävallassa. Kurpitsansiemenet ovat viljelty maantieteellisesti suojellulla alueella, josta saadaan maailman kuulut kurpitsansiemenet. Kumppanillamme on oma vesivoimalaitos, josta he saavat kaiken sähkön kurpitsansiementen käsittelyyn ja jalostamiseen. He tuottavat sähköä myös muille kylän talouksille, näin olleen kurpitsansiementemme hiilijalanjälki on lähes 0 %.

Kurpitsansiemenet sopivat hyvin pirtelöihin, leivontaan, salaattien ja muiden ruokien päälle ripoteltavaksi sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit myös valmistaa niistä herkullista kurpitsansiemenvoita!

Suosittelemme liottamaan siemenet ennen käyttöä, jolloin niiden sisältämät entsyymit aktivoituvat ja niistä tulee entistäkin maukkaampia ja helpommin sulavia. Voit myös valmistaa herkullista naposteltavaa maustamalla liotetut siemenet lempimausteillasi ja kuivattamalla ne hellävaraisesti.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
0.2 kg
Itävalta
Energiaa/Energi: 2212 kJ/528 kcal Rasvaa/Fett: 45,9 g - joista tyydytteinä/varav mättat fett: 8,5 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 2,9 g - joista sokereita/varav sockerarter: 1,4 g Kuituja/Kostfiber: 6,0 g Proteiinia/Protein: 24,5 g Suolaa/Salt: 45,9 mg Sinkki 7.5 mg Kalsium 43.0 mg Rauta 15.0 mg Magnesium 535 mg Kalium 807 mg
Luomutuotettu Styrian-lajikkeen kurpitsansiemen