Foodin

Kurpitsansiemen, Itävalta, Luomu, Raaka, 2,5kg

38,95 €

Varastossa

Huippulaadukas Styrian-lajikkeen kurpitsansiemen Itävallasta.

Kuvaus

Foodinin luomutuotetut Styrian-lajikkeen kurpitsansiemenet ovat erityisen suuria ja maukkaan aromikkaita. Ne viljellään Ilz:ssä, joka on kylä Itävallan koilisosassa. Foodinin kurpitsansiemenet ovat viljelty maantieteellisesti suojellulla alueella, josta saadaan maailman kuulut kurpitsansiemenet. Kumppanillamme on oma vesivoimalaitos, josta he saavat kaiken sähkön kurpitsansiementen käsittelyyn ja jalostamiseen. He tuottavat sähköä myös muille kylän talouksille, näin olleen kurpitsansiementemme hiilijalanjälki on lähes 0%.

Kurpitsansiemenet sisältävät runsaasti muun muassa K-vitamiinia, rautaa, kaliumia, magnesiumia ja sinkkiä, minkä vuoksi ne onkin suosittuja etenkin miesten keskuudessa.

Kurpitsansiemenet sopivat hyvin pirtelöihin, leivontaan, salaattien ja muiden ruokien päälle ripoteltavaksi sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit myös valmistaa niistä herkullista kurpitsansiemenvoita!

Suosittelemme liottamaan siemenet ennen käyttöä, jolloin niiden sisältämät entsyymit aktivoituvat ja niistä tulee entistäkin maukkaampia ja helpommin sulavia. Voit myös valmistaa herkullista naposteltavaa maustamalla liotetut siemenet lempimausteillasi ja kuivattamalla ne hellävaraisesti.

Luomu, raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
2.5 kg
Itävalta
Energia/Energi: 2212kJ/528kcal Rasva/Fett:45,9g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett:8,5g Hiilihydraatit/Kolhydrates:2,9g -joista sokereita/varav sockerarter:1.4g Proteiini/Protein: 24.5g Suola/Salt:<0.1g Sinkki 7.5 mg Kalsium 43.0 mg Rauta 15.0 mg Magnesium 535 mg Kalium 807 mg
Luomutuotettu Styrian-lajikkeen kurpitsansiemen/Organisk pumpafrön